directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 18:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras presenta un nou blog per ampliar la participació en la presa de decisions comunitàries

L'Eurodiputat d'ERC explicarà als internautes l'acció parlamentària que duu a terme a l'Eurocambra

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L’eurodiputat d’Esquerra, Oriol Junqueras, ha manifestat el darrer divendres a Brusel·les que creu necessari fer arribar els debats europeus a Catalunya  'perquè hem de participar més en la presa de decisions comunitàries'. Per tal d'assolir aquest objectiu, Junqueras ha llençat un blog nou per tal de comunicar l’acció parlamentària que duu a terme a l’Eurocambra, i posar a l’abast dels ciutadans els debats europeus. L’adreça URL del bloc és Junqueras.cat. L’eina també permet seguir la política europea a través d’alertes dels nous posts per e-mail, així com a través del Facebook i del Twitter.

Comparteix
   

‘Al Parlament Europeu hi ha un debat ideològic molt intens, fins i tot molt més que en els parlaments nacionals o estatals, on predomina la política de declaracions i contradeclaracions. Crec que cal fer arribar els debats europeus a Catalunya, perquè hem de participar més en la presa de decisions comunitàries. A Europa, com més et mous, més comptes’, ha afirmat Junqueras.

A més, l'eurodiputat d'Esquerra pretén que el nou blog no només sigui un indret on exposar les seves idees, sinó que els internautes hi debatin obertament. Així mateix, Junqueras impulsarà la política 2.0 a través de debats públics dels documents polítics amb els internautes.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.