directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Carretero: 'Les consultes són una acte de pedagogia perquè la ciutadania relacioni democràcia amb independència'

Per Ridao representen una important 'mobilització popular'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha destacat aquest diumenge a Palamós (Baix Empordà) que 'les consultes independentistes són un acte de pedagogia perquè la gent relacioni democràcia amb independència', i que d'aquesta manera 'la gent es mentalitzi que a partir de la democràcia es pot assolir l'autodeterminació'. D'altra banda, el secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha destacat que, tot i que no sap si s'arribarà a la participació de la passada onada del mes de desembre, s'ha de 'valorar com una acció de mobilització popular'.
Carretero ha visitat en primer lloc el col·legi electoral de Palamós, on ha remarcat 'la jornada festiva que s'està vivint', ja que segons ha dit 'la gent ve a votar amb il·lusió i amb ganes'.

Tot i que aquest dissabte, en la inauguració de la seu de Reagrupament a Girona, Carretero va afirmar que 'un 20% de participació a les consultes independentistes seria un èxit rotund', aquest diumenge no s'ha volgut mullar i ha destacat que 'el fet que se celebrin les consultes es positiu per si sol', i que l'únic que demana és que 'es voti amb alegria'. A més, ha afegit que 'les consultes sobiranistes són un acte de pedagogia perquè la ciutadania relacioni democràcia amb independència'.

D'altra banda, Carretero també ha visitat el municipi de Palafrugell on ha coincidit amb l'excompany de partit i secretari general d'ERC, Joan Ridao. Tot i la 'coincidència', ambdós s'han evitat i han fet per separat visita al col·legi electoral del municipi del Baix Empordà.

Ridao ha destacat que, tot i que no sap si s'arribarà a la participació de la passada onada del mes de desembre, s'ha de 'valorar com una acció de mobilització popular'. El secretari general d'ERC ha dit que 'segurament s'ha passat d'una certa excitació a la plena normalitat política i democràtica' i, segons ha remarcat, 'això és positiu'. Ridao ha finalitzat el seu parlament destacant que és important que la gent voti perquè 'volem ser catalans de primera i no pas espanyols de tercera'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.