directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ABERTIS i La Caixa al servei de la marca Espanya

El Govern espanyol fa mesos que prepara un operatiu per salvar i impulsar la marca Espanya i compta amb ABERTIS i La Caixa per fer “pàtria econòmica”

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

L’objectiu del Govern Espanyol per potenciar la marca “España” ha fet que en les darreres setmanes diversos ministres espanyols s’hagin reunit amb les empreses més importants de tot l’Estat per demanar-los col·laboració, busquen que la diplomàcia pública, es reforci amb la “diplomàcia empresarial” per estar al servei dels interessos comercials d’Espanya i potenciar com a eina principal aquesta marca. Entre les empreses citades hi ha representants de bona part del Lobby 'Puente Aèreo' com són Abertis i la Caixa. L’ofensiva que prepara el govern necessita de la complicitat d’aquestes empreses, i la col·laboració està garantida i ve de lluny.
 




Comparteix
   


Etiquetes
El Govern ha estrenat un canal de col·laboració permanent amb les empreses amb l'objectiu de millorar la imatge d'Espanya a l'exterior que, ara per ara, segons paraules del ministre d’Afers Exteriors i de Cooperació, José Manuel García-Margallo "és pitjor que la realitat".L’operatiu comptarà amb el favor de les grans empreses, i  anirà acompanyat de mitjans per tal de potenciar la marca 'España' com a únic referen espanyol. Entre les empreses convocades hi ha ABERTIS, que a l’igual que La Caixa, col.labora de fa temps amb institucions de promoció de la cultura espanyola al món, com són el Real Instituto Elcano, el Círculo de Amigos del Instituto Cervantes, o la Fundación Carolina.
 
El Real Institut Elcano compta amb un pressupost anual d'aproximadament 4 milions d'euros, una mica menys del 25% procedeix de l'Administració pública, a través de quatre ministeris, i el 75% restant procedeix del sector privat, de les aportacions anuals de les grans empreses i bancs que formen part del seu Patronat i del seu Consell Assessor Empresarial. Isidre Fainé és el representant de La Caixa en aquest patronat patrocinador.

La Fundació La Caixa forma part del Círculo de Amigos del Instituto Cervantes, un òrgan integrant del Instituto Cervantes que neix amb l'objectiu de crear aliances estratègiques estables per aportar recursos econòmics i major visibilitat a la institució i a les empreses i entitats «amigues», així com contribuir al seu millor posicionament a Espanya i al món. Segons el seu web, el Cercle d'Amics del Institut Cervantes crea un espai d'interès comú en el qual establir relacions que resultin en benefici mutu per a tots aquells que entenen la llengua espanyola i la cultura hispana com un actiu cultural amb gran valor econòmic en un món global.
 
La Fundación Carolina és una institució pública-privada que promou les relacions culturals i la cooperació en matèria educativa i científica entre Espanya i els països de la “Comunitat Iberoamericana de Nacions”, entre els seus patrocinadors hi ha ABERTIS i Salvador Alemany és vocal del Patronat.
 
 
  



COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
20 de juny de 2012, 16.53 h

Companys,
el que cal fer és abandonar d'una vegada per totes La Caixa,
Jo proposo que tothom que cobri el sou o nomina, o tingui domiciliats pagaments i cobraments a la La Caixa liquidi la seva relació amb aquesta entitat i ho domicili tot a entitats amb la seu social i els centres de decisió i, per tant, que paguin impostos a Catalunya.

Ra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Toni fletxa terrassa
18 de maig de 2012, 18.39 h

España ja sap que serem independents; ara només falta que ho sapiguem nosaltres i actuem en conseqüència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
toni fletxa vic
18 de maig de 2012, 16.29 h

SAbeu que li passa a un arbre quan se 'l deixa sense arrels ,doncs veureu d aqui un temps que li passa a abertis i la caixa .
Ës un suïcidi empreserial no saber d'ón vens i qui és el que t'ha fet arrivar fins ón ets .
Després no vingueu plorant ,renegats!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
JA N'HI HA PROU fletxa CAT, EUROPA
18 de maig de 2012, 15.50 h

El dia 20 a les 12h i a les 18h, fem un #novullpagar massiu! si voleu saber els peatges entreu a la web de Solidaritat.
El dia 27 caravana al Bages per la independència de l'Assemblea Nacional Catalana.
http://manresaperlaindependencia.blogspot.com/p/jo-tambe-hi-sere.html
Es hora de ser valents i prendre el que el govern covard que tenim a la generalitat esta regalan a ecspaña, la nostra llibertat, la nostra dignitat, el nostre estat.
INDEPENDÈNCIA

#Jaume Puig, i taaaant que hi ha personatg... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
pere fletxa Barcelona
18 de maig de 2012, 09.27 h

Al titular hi sobra "la marca" XD


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jaume Puig fletxa Sabadell
18 de maig de 2012, 09.22 h

De que us estranyeu?
Des de el cas Banca Catalana fins avui mateix, els mateixos personatges de CiU han estat immersos en mes de 20 grans casos de corrupció política i econòmica, els pagarés falsos, BFP, les comissions de ADIGSA on Felip Puig va estar denunciat per cobrar comissions del 10 i el 15%,, el cas Treball, el cas Pallerols,, Cas Casinos, Cas Loteries, els xanxullos de l'ICF, el misteriòs enriquiment dels fills de Jordi Pujol, la Operació Roca a mitges amb Florentino Pérez, tot... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Tomppa fletxa Sabadell
18 de maig de 2012, 09.13 h

La caixa no té res a veure amb catalanitat o amb Catalunya, la caixa funciona com putes que vol dir que qui paga mana ... personalment estic contra que diners no té pàtria perquè si que ho té i hauria de tenir. Trobo molt fàstic que la caixa dona crèdit o fa propaganda a un canal de televisió com es intereconomia. Tinc compte a la caixa si no ho faig servir per res més que pagar a hisenda i quan he intentant a buscar un banc que tindria un xic més adn catalanista he trobat que no hi h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Miquel fletxa Cervelló
18 de maig de 2012, 09.11 h

Amb els beneficis de les autopistes d'abertis 600 milions € el 2011 poden fer el que vulguin, per això roben impunement als catalans i captan al regulador.
#novullpagar ja hem pagat prou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quim fletxa BCN
18 de maig de 2012, 09.02 h

Bona part dels politics de CiU de fet tenen més interessos a la banda espanyola que no pas a la catalana. Aixó vol dir que per molt que piulin del "dret a decidir", "traspasar les línies vermelles" "tocar el moll del ós", en el fons ja els hi està bé plorar molt, però no tenen collons d'anar més lluny. No els interessa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Narcs fletxa Barcelona
18 de maig de 2012, 08.45 h

Simulador Economico-Militar i Polític basta en la Vida real gratuït i per internet, eRepublik! Uneix-te al nostre Partit (Esquerra Independentista i aconseguim la independència dels Països Catalans al joc! (almenys mentre no tenim la real) Enllaç al joc:

http://www.erepublik.com/en/referrer/Naboal


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.