directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Artistes com Gossos, Manel Camp i Joan Crosas actuaran en benefici de la consulta de Manresa

Els artistes actuaran de forma gratuïta i la recaptació obtinguda es destinarà íntegrament al finançament de l'organització de la consulta

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Gossos, Manel Camp, Xavier Mestres, Toni Xuclà, Els Convidats i Joan Crosas són alguns dels artistes que actuaran al concert que la plataforma Manresa Decideix impulsa per recaptar fons per al referèndum sobre la independència de Catalunya que la ciutat celebrarà el proper 25 d'abril dintre de la que serà la tercera onada de consultes per l'autodeterminació. El concert es farà el 18 de març al teatre del Kursaal de Manresa i tots els artistes hi actuaran de forma gratuïta de manera que la recaptació que s'obtingui de les entrades, que costen 10 euros, aniran destinades íntegrament al finançament de l'organització de la consulta. L'artista Joaquim Falcó ha estat l'encarregat de dissenyar els cartells per difondre el concert de la capital del Bages i per fer una crida a la participació.



Així ha estat anunciat aquest dilluns en roda de premsa efectuada al mateix teatre Kursaal. En la roda de premsa hi han participat alguns dels artistes que actuaran al recital, i s’ha presentat el cartell del concert, dissenyat per l’artista manresà Joaquim Falcó. La presentació de l'espectacle correrà a càrrec de la periodista Isabel Palà, l'actor Ivan Padilla i David Soldevila.

Les entrades seran a la venda al mateix teatre Kursaal, i es poden comprar a partir d'aquest dimarts 2 de març.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.