directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 17:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

L'emissora de Jiménez Losantos atura les emissions il·legals a Catalunya

Després dels expedients de la Generalitat, que proposaven sancions de 60.000 a un milió d'euros

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'emissora Es Radio, de Federico Jiménez Losantos, ha deixat d'emetre a Catalunya, on es difonia il·legalment a través de les freqüències 103,0 FM a Barcelona i 98.7 FM a Tarragona. La Generalitat de Catalunya havia obert l'any 2009 dos expedients contra l'emissora per emetre sense llicència i per interferir a emissores legals. En el cas de Barcelona, la radiodifusió il·legal de l'emissora de Losantos produïa interferències a Catalunya Ràdio, i en algunes zones les afectacions havien arribat a ser greus. Emetre sense llicència administrativa és considerat per la legislació una falta molt greu, amb sancions d'entre els 60.000 i el milió d'euros.
jiménez losantos
Comparteix
   


Etiquetes
Es Radio va començar a emetre il·legalment el mes d'octubre passat. Arran d'aquest fet, la Secretaria de Mitjans de Comunicació del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya va iniciar els expedients corresponents per cessar les emissions.

El passat mes de setembre del 2009, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació va obrir un requeriment de la nova emissora de Federico Jiménez Losantos, Es Radio, per les seves emissions sense llicència al Camp de Tarragona a través del 98.7 FM. El polèmic periodista s'exposava a una multa d'entre 60.000 euros i un milió d'euros.

Tot i això, a mitjans d'octubre del mateix any EsRadio va iniciar les seves emissions il·legament a Barcelona, en aquest cas a través del 103.0 FM, produint interferències amb Catalunya Ràdio.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
2 de març de 2010, 10.30 h

La Terribes si tingués vergonya i dignitat, dimitiria, però pel què es veu, quan s'entra en el cercle del funcionaritat, els funcionaris es venen la vergonya i la dignitat a cap preu, o deixen aquestes virtuds penjades en el rebost dels mals endreços. Tornant a l'article, jo pregunto a qui ho sàpiga, perquè no ho diu: A aquest feixista malparit, desgraciat i vomitera de l'engendre del diable li han aplicat la multa o no li han aplicat ???. Perquè ja seria massa que se se'n escapolís sens... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Montse fletxa Barcelona
1 de març de 2010, 23.08 h

Mai la censura havia estat tant decarada a TV3 i CATRdio`. És clar que amb la Terribes no es pot esperar res més. Curiós que els professionals no es queixin de la pressió del TRIPARTIT, mentre que amb CIU no paraven de queixar-se.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
1 de març de 2010, 21.34 h

Quants insults es poden seguir patint de forma indiscriminada ?
Quin és el preu dels silencis de TV3 a les consultes que fan els municipis de Catalunya ?
Perquè li costa tant a aquest Pais emetre debats constructius que mostrint els pros i els contres a la Independència de casa nostra, la lliure decisió i administració dels nostres bens ?
Només hi ha una resposta : POR, IGNORÀNCIA i MEDIOCRITAT.

Visca Catalunya Lliure
Ara i Sempre !!*!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.