Pel NY Times, el millor entrepà del món és català
Continuen els elogis del prestigiós rotatiu cap al nostre país
El millor cuiner del món és català, els vins del Montsant són dels millors del món... Sembla que a mitja redacció del New York Times li agradaria viure a Catalunya. Ara recuperem un article molt elogiós dels entrepans de pernil ibèric que serveixen als establiments Viena, uns entrepans que van merèixer un article sencer i el calificatiu de ser els "millors entrepans del món" segons el periodista, que els recorda amb delit.
Ahir us informàvem de la sorpresa que van causar al New York Times els vins del Montsant. Avui recuperem l'article que va escriure fa uns mesos Mark Bittman, dedicat al flautí d'ibèric dels Establiments Viena.Per l'articulista, el flautí d'ibèric és "probablement, el millor entrepà que he menjat mai", i li dedica línies i línies d'elogis bastant importants. Considera que la baguette està cuita perfectament -fins i tot insinua que els propietaris de Viena tenen alguna fórmula secreta- i explica la sensació al tastar el pa cruixent, amb l'encert del tomàquet i del pernil, és clar.
Segons l'article, l'entrepà de pernil podria estar perfectament a la carta de Ferran Adrià, que estaria orgullós de servir-lo.