directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La CUP rebutja que els reis d'Espanya tornin a inaugurar la Llotja de Lleida

L'edifici ja es va obrir al públic fa setmanes amb una funció especial

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) demana a l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que retiri la invitació als monarques espanyols per inaugurar la Llotja de la ciutat i no multiplicar els actes protocol·laris que consideren prescindibles en temps de crisi. Tal i com ja va avançar directe!cat la inauguració que va fer-se setmanes enrere coincidint amb l'obertura al públic de l'edifici no és la inauguració oficial. Ros ha posposat l'acte oficial per tal d'adaptar-se a l'agenda dels reis d'Espanya perquè puguin ser els monarques qui presideixin la inauguració. La CUP creu no és necessari tornar a inaugurar la Llotja, quan ja ho va fer l'alcalde fa unes setmanes i creu que si el PSC és republicà en els seus estatuts, és contradictori amb la presència dels reis en actes oficials promoguts per aquest partit.
llotja, lleida, auditori, teatre
Interior de la Llotja de Lleida.

Comparteix
   


Etiquetes
La CUP afirma que tornar a inaugurar la Llotja de Lleida, suposarà una despesa econòmica que no es pot acceptar en temps de crisi econòmica i insta a la Paeria, tal com expliquen, a 'no malgastar els minvats recursos dels lleidatans en actes de pompa, Borbons i canapè'.

En aquest sentit, des de la CUP s'acusa al PSC d'allunyar-se cada vegada més, dels seus principis defensats per l'esquerra i ho atribueixen a un 'acomplexament democràtic'. Finalment, la CUP, també demana a la gent que mostri el seu rebuig a la Monarquia perquè considera que nega els drets nacionals i socials de justícia, igualtat i llibertat, participant en actes de rebuig que convocarà l'esquerra independentista, oberts a la ciutadania.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.