directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 00:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Universitat de Lleida acollirà quatre seus electorals en la consulta per la independència del 25 d'abril

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La Universitat de Lleida (UdL) cedirà espais als seus campus perquè aquests puguin acollir quatre taules electorals en la consulta per la independència que a la capital del Segrià està prevista pel 25 d'abril. Aquest és el resultat de la reunió mantinguda entre representats de la Plataforma Lleida Decideix, promotora de la consulta a Lleida, amb el rector de la UdL, Joan Viñas. Membres de la plataforma que treballen a la UdL s'encarregaran de gestionar aquests espais per tal que el seu ús no suposi cap cost addicional a la universitat. A més de la UdL, l'IEI i la Diputació de Lleida també seran seus electorals el 25 d'abril, mentre la Paeria no descarta cedir espais municipals als barris de la ciutat.
lleida universitat rectorat
Comparteix
   


Etiquetes
Segons Lleida Decideix, la UdL va acceptar la cessió dels espais sempre que aquest fet no li suposi cap cost econòmic addicional. Per això, en la reunió mantinguda ahir dilluns ambdues parts van acordar que seran els voluntaris de la plataforma que treballen a la universitat aquells qui s'encarreguin de gestionar el control dels espais durant el dia de la votació.

El rector va manifestar el paper 'neutral' de la UdL davant la consulta sobre la independència, alhora que va assenyalar la voluntat que sempre ha mantingut la universitat per col·laborar amb iniciatives cíviques 'de caràcter democràtic i participatiu'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.