directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU demana a Montilla que aclareixi per què a Madrid accepten les propostes de Duran i aquí rebutgen les de Mas

Pujol ha preguntat en roda de premsa 'qui és qui fa el doble discurs?'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha demanat aquest dijous al president de la Generalitat, José Montilla, que aclareixi per què a Madrid el PSOE accepta les propostes de la federació i, en canvi, a Catalunya es rebutgen. S'ha referit així a la proposta de CiU perquè les administracions paguin a trenta dies, que el govern espanyol ha acceptat i que el tripartit va rebutjar durant el darrer ple del Parlament. 'Que s'aclareixi el Partit Socialista per què allà ens diuen que sí i aquí que no. Qui és qui fa el doble discurs?', ha indicat Pujol en roda de premsa. El darrer dimarts, el conseller Josep Huguet criticava el govern espanyol per la seva política de 'titulars' i 'cops d'efecte' en referència a la proposta de reduir la morositat pública de pagaments al termini d'un mes.

Comparteix
   


Etiquetes
Pujol ha assegurat que CiU està preparada per la cimera i té molt clar quines propostes ha de fer. 'Que tinguin per certesa i no perdin el temps especulant sobre si CiU va amb bona o mala voluntat, amb ganes que fructifiqui o fracassi, perquè CiU hi va amb ganes de ser-hi, d'empènyer mesures', ha indicat. El portaveu de la federació al Parlament ha assegurat que defensaran les seves mesures, però estan 'oberts a negociar el que faci falta', perquè la situació és 'bastant dramàtica'. 'Estem preparats', ha conclòs.

Però a més d'aquest missatge dirigit al tripartit, també ha demanat al president de la Generalitat que 'prengui nota' de l'actitud del govern espanyol, que sí accepta les mesures que CiU proposa en matèria de morositat. Ha recordat que eren els socialistes els que deien que la federació mostrava una actitud de col·laboració a Madrid que no exercia a Catalunya. 'Qui és qui fa el doble discurs?', ha preguntat.

En qualsevol cas, ha apuntat que mentre Montilla rebutja el front català que CiU va proposar la setmana passada, les negociacions per a un pacte d'Estat evolucionen a Madrid sense que Catalunya pugui tenir exercir una acció conjunta en el seu benefici.

CiU i les empreses que van cobrar del Palau
Al preguntar-li per les informacions que publica aquest dijous El País referents a què CiU va encarregar les seves campanyes electorals a tres empreses que van rebre recursos del Palau de la Música, Pujol ha confirmat que la federació ha tingut relacions professionals amb algunes d'aquestes empreses, que també han treballat per altres formacions polítiques i institucions.

Ha indicat que la relació professional de CiU amb aquestes empreses és una cosa i els recursos que poden haver rebut del Palau una altra. 'Si hi ha alguna explicació a donar per part d'aquesta empresa sobre la seva relació amb el Palau, l'han de donar ells, no ens afecta a nosaltres', ha assegurat. 'Ens sentim ben servits professionalment i si hi ha algun canvi no serà per aquests fets del Palau o del cas Millet', ha assegurat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
5 de març de 2010, 12.28 h

Homes, la solució és clara: En Duran "allende las viejas espanyas ", és molt ben vist. És un d'ells. Vull dir que és feixista com ells. I aquí, en Mas com que és un "ai Maria que no hi ha ningú", vaja un que no té personalitat. Si avui et diu sí o no, l'endemà ja no se'n recorda, per això se li accepten llur propostes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
4 de març de 2010, 17.53 h

El tripartit no vol ni propostes ni acords, vol contractes d'adhessió que facin callar a la oposició per poder arribar al final d'una legislatura en estat agònic...i qui dia passa, any empeny i nòmina que els ingressen. No hi ha res més, i espero que CiU no caigui en el parany.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.