directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Princep de Girona passa el plateret a Figueres

La visita del borbó ha encès el jovent que denuncia l’engany de la FPdGI que amb l’excusa d’un suposat ajut als joves vol netejar la imatge de la monarquia a Catalunya

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

El  príncep d'Astúries, va assistir ahir a una reunió del Consell assessor de la FPdGI, que ell presideix, fet que va aixecar polèmica. Fa uns dies Salvador Cardús, en una tertúlia a Catalunya Radio, (minut 61) va posar el dit a la nafra, assegurant que hi ha institucions que han jugat la carta del Rei per treure avantatges, i guanyar crèdit, i es demanava quantes institucions no s’han cobert les espatlles i han mirat de fer negoci perquè hi ha el Rei darrera. Cardús, fent referència a la FPGi, deia que  “... per què hi posen un príncep? Per cobrir què? per tapar què, per aconseguir quins avantatges? Perquè llavors hi hagi tot d’empreses que es vegin obligades com si fos l'ETA  a pagar  un impost revolucionari perquè  hi ha el rei?”.


Comparteix
   


Etiquetes

L’origen de la FPGI  i la gestió nefasta a Caixa de Girona del principal promotor

Arcadi Calzada, amb un extens currículum com a polític i President de la Caixa de Girona - que va ser liquidada i lliurada a La Caixa-, era la persona idònia per tirar endavant la gesta. Per començar va enrolar a Isidre Fainé (La Caixa), a la Fundació Salvador Dalí, i a la Cambra de Comerç de Girona, en el què havia de ser una operació de neteja i de visualització del futur rei d’Espanya a Catalunya. L’operació, treballada amb molt secret, era també una jubilació daurada pel seu autor, però el descobriment d’una gestió nefasta que va comportar la liquidació del projecte gironí de caixes d’estalvi, va provocar que Calzada fos rellevat de la direcció de la Fundació del príncep i restés com a simple membre de l’entitat

Perquè paguen tants diners els patrons a la FPdGI?

Per solidaritat? per amor als joves i al seu futur? O per tenir influencies? O per tenir accés al poder? Urdangarin i la seva fundació feia el mateix, utilitzar la monarquia per poder tenir ingressos, com ja vam explicar moltes de les empreses que aporten donatius a la FPdGI són les mateixes que van fer possible l’escàndol Urdangarin, Casualitats?

Molts diners però no al servei de les comarques de Girona

Ens els tres anys de ple rendiment de la fundació, el bo i millor de cada casa ha anat aportant diners, empreses gironines, catalanes i espanyoles, han aconseguit superar els 2 milions d’euros de pressupost, per millorar la imatge de la monarquia i de l’hereu. No va ser fins que el directe!cat, entestat en saber el pressupost la fundació monàrquica, va insistir una i una altra vegada per saber els comptes de la fundació, que aquesta va penjar a la seva web les primeres dades econòmiques, dades que fins al moment de fer la pregunta eren completament opaques. D’aquestes dades sabem que per l’any 2012 el seu pressupost puja a l’extraordinària xifra de 2.136.500.-€.
Tan sols el 5% del pressupost de la fundació va directament als joves del premi IMPULSA, dediquen els mateixos diners a publicitat que als famosos premis, tant sols l’organització dels “IMPULSA” costen 460.000.-€.  Què no farien les entitats gironines amb aquests diners? .  Els gironins i la societat catalana està disposada a sacsejar la FPdGI?
 
La visita dels Prínceps espanyols encén el jovent independentista a Figueres

Amb el lema "Fora els borbons de Figueres", un centenar de joves s'han concentrat aquest migdia davant l'Ajuntament de Figueres, convocats per l'AJAE (Assemblea de Joves de l'Alt Empordà), per protestar davant la visita del príncep d'Astúries, que ha anat a la capital empordanesa en motiu d'una reunió del Consell assessor de la FPdGI, que ell presideix.

Malgrat el desmesurat desplegament de mossos  els joves han volgut denunciar l’engany que representa la FPdGI, que amb l’excusa d’un suposat ajut als joves vol vendre una imatge no certa d’una monarquia que a no té futur a Catalunya.
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
Jordi fletxa CATALUNYA
23 de maig de 2012, 00.08 h

#7 Segur que més que neurones tens,mitjamerda xarnega.
P.D.: podries donar el teu còs a la ciència,segurament seria la primera vegada que entraries en una institució educativa,pallaso espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
J. Puig fletxa Sabadell
22 de maig de 2012, 22.42 h

Si, si, aquí molt admirar les revolucions franceses, mexicanes o la rusa, però a l'hora de tocar-li un pèl al rei d'Espanya o al seu cadell ... res de res.
Aquí nomes ens recordem dels independentistes per fer guau guau dos cops i després tots a fer de bufons obedients als peus del Borbó,i si algú crema una fotocòpia amb la cara del caçador d'elefants o crema una estanquera, en Felip Puig s'encarrega de detenir-lo i posar-lo davant Marlaska.
País de covards i miserables, aixi no pode... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Nil fletxa Barcelona
22 de maig de 2012, 22.22 h

#11 que visqui a Espanya, a catalunya visca la répública... constitucional catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
22 de maig de 2012, 20.24 h

BORBONS INFECTES..... FORA !!*!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Salva Serra fletxa Barcelona
22 de maig de 2012, 18.59 h

Solidaritat va fer molt bé de denunciar el que hi havia darrera la FPdeGE (amb E d'Espanya). Que ens deixin tranquils. Ja ens ha espoliat, enganyat, maregat, espanyolitzat, narcotitzat, castrat, desovat, colonitzat, vilipendiat i electrocutat prou. I ànims Santi Espot!


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Àngels fletxa Barcelona
22 de maig de 2012, 18.20 h

Millor dit impossible, a passar el plateret!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Biel fletxa Barcelona
22 de maig de 2012, 17.47 h

Quina gentada mare meva!

Buff!!! Unes 300.000 persones oi?

Que sou 4 gats! A fer la mà feixistes de barretina!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Toni fletxa Sant Pol de Mar
22 de maig de 2012, 17.36 h

Sembla mentida que els mitjans facin tanta publicitat gratuïta d'aquests galifardeus vividors i estafadors i el que és pitjor l'ensarronada que ens fa contínuament tot l'entorn de tripijugadors que viuen al costat d'aquesta mandinga troupe monàrquica.
Estem en el segle XXI i el món no canvia, està ben clar.
El poble no busca raons però ells ens les donen i les provoquen. El poble per naturalesa és pacífic però aquesta mena de governs dretans instal•lats actualment a Europa no fan m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Marta fletxa Barcelona
22 de maig de 2012, 14.53 h

#4 Fundació Príncep de Girona FPdGI gràcies


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.