directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 04:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

José Ramón Bauzà presidirà el PP de les Balears

Aconsegueix el lideratge dels populars amb el 69,17 % dels vots

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde de Marratxí, José Ramón Bauzà, ha guanyat aquest dissabte amb 6.344 vots, un 69,17% del total, en el 13è Congrés Regional del PP que s'ha celebrat a les Balears i que tenia com a objectiu escollir el president de la formació. El contrincant de Bauzà, l'alcalde de Calvià, Carlos Delgado, ha obtingut 2.828 vots, un 30,83 % del total. La participació del congrés ha estat del 48,53 %, el que representa que han votat fins a 9.259 militants. El nou president ha afirmat que ara el PP és un partit 'cohesionat, actiu, dinàmic i fort'.
bauzà
Comparteix
   


Etiquetes
El PP de les Illes Balears ja té un president legitimat pels militants. Aquest dissabte, s'ha celebrat el 13è Congrés Regional d'aquesta formació, que enfrontava a dos candidats, l'actual alcalde de Marratxí, José Ramón Bauzà, i l'alcalde de Calvià, Carlos Delgado.

Finalment, Bauzà s'ha imposat com a guanyador del congrés i s'ha convertit en el nou president del PP de les Balears amb el 69,17% dels vots a favor, enfront del 30,83% de vots que ha obtingut Delgado. La participació en aquest congrés ha estat del 48,53%, el que significa que dels 19.080 militants totals, han votat 9.259. El congrés s'ha celebrat a totes les Illes des de les vuit del matí i fins les sis de la tarda. Les urnes s'han col·locat a diversos col·legis electorals per tal de facilitar les votacions.

Un cop proclamat president del PP de les Illes Balears, José Ramón Bauzà, ha dit que ara la formació inicia 'una nova etapa', en la qual el partit serà més 'fort i dinàmic' que mai. Bauzà ha dit, a més, fent un símil mariner, que té el 'ritme i el rumb' ben marcat i que en el seu partit hi cap tothom, excepte els 'polissons'. Bauzà també ha afegit que ara és el moment de la responsabilitat i que el PP no es pot permetre el luxe que no comporti treball pels ciutadans.

A l'acte, també hi ha acudit el president del PP, Mariano Rajoy, el qual ha felicitat a Bauzà, i ha dit que el partit popular estarà a l'altura de les circumstàncies i que comença una nova etapa pel PP de les Balears. Rajoy ha definit Bauzà com un home amb història, 'però sobretot és un home net, que sap governar' i ha donat per segur que guanyarà les properes eleccions. Rajoy ha dit que res és fàcil i menys 'en solitari', per això, li ha mostrat el seu suport i li ha recomanat fer les coses bé i 'amb finesa'. El president del PP ha aprofitat també per carregar contra els socialistes, dels quals ha dit que no han guanyat les eleccions a les Illes, que han fabricat una majoria 'antinatural' que ara està trencada, i que han governat 'molt malament' i han destrossat l'economia.

El president popular finalment ha advertit a Antich que presenti una qüestió de confiança o bé convoqui eleccions per tal que els ciutadans puguin escollir 'qui volen que els governi'. Rajoy ha dit, a més, que no és just que els balears tinguin el govern que tenen ja què és 'molt dolent', tal i com és el de Zapatero, segons el parer del president del PP. 'S'ha ajuntat el pitjor de cada casa', ha finalitzat Rajoy.






COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.