directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pelegrí demana que la sentència del TC es faci pública 'd'una vegada per totes'

Aposta perquè el tribunal es pronunciï abans de les eleccions catalanes

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general d'Unió Democràtica de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, ha dit que la sentència del Tribunal Constitucional espanyol sobre l'Estatut, que ell espera favorable, ha de fer-se pública 'd'una vegada per totes', fins i tot abans de les eleccions. Pelegrí s'ha referit així a l'opinió del president del Parlament, Ernest Benach, per qui treure la sentència abans d'una campanya electoral seria d'una 'irresponsabilitat tremenda'. Per Pelegrí la decisió del Tribunal Constitucional serà la d'acceptar l'Estatut dins el compliment de la Constitució, considera que els rumors sobre la sentència 'ja han generat prou debat que no ha portat enlloc'.
pelegrí, unió, udc
Comparteix
   


Etiquetes
Unió Democràtica no planteja un escenari de retallada del text per això el secretari general de la formació espera que es confirmi 'la constitucionalitat de l'Estatut que Unió ha defensat en tot moment, també per l'Estatut del 30 de setembre que al final no va ser possible'. Per això, Josep M. Pelegrí ha assegurat que el seu partit 'no farà cap més especulació sobre l'Estatut'.

El secretari general d'Unió Democràtica ha tancat 13a Escola d'Hivern d'Unió de Joves, l'agrupació juvenil d'Unió Democràtica, que ha concentrat durant dos dies una quarantena de joves militants del partit a Àger (Noguera) per parlar sobre el tema de la immigració.  Els joves d'Unió reclamen que es combati la immigració il·legal i que es defugi el populisme fàcil 'que algunes forces polítiques han mostrat -referint-se a la centralitat espanyola- amb la problemàtica de Vic'.

Segons la Unió de Joves, 'la clau de la integració passa per no realitzar una discriminació positiva que al final acaba perjudicant el nouvingut'. Creuen que si no s'aconsegueix que els nouvinguts 'no només se sentin catalans, sinó que a més siguin reconeguts per tots com a tal, s'haurà fracassat com a societat'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
8 de març de 2010, 22.47 h

UDC VA SR FUNDADA L'ANY 31 IGUAL QUE ERC. TOTES DUES VOLIEN UN ESTAT SOBIRÀ. En Companys per ERC i Carrasco i Formiguera per UDC van ser assassinats pel règim feixista. La senyera, sigui estelada o no, igual que la resta de símbols de Catalunya, no és patrimoni exclusiu de ningú. Una mica de respecte per la història sagnant d'un país que ha patit massa al llarg dels segles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Anton fletxa Barcelona
8 de març de 2010, 12.17 h

Ja no val aquest estatut.Per cert qui els hi ha deixat l'estelada?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
8 de març de 2010, 10.34 h

Defensen l´estatut del 30 de setembre que Ciu es va vendre a canvi de la promesa d´entregar la generalitat al mas.Encara tenim molt present la foto del venestatus del mas amb zapatero a la que després s´afegí el cara dura duran.Quina barra tenen els regionalistes de segona amiguets del pp en utilitzar l´estelada en el seus actes de cara a la galeria.Colla d´hipòcrites!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.