directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 18:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Cues de 50 quilòmetres a l'AP-7, des de Girona fins a la Jonquera

A la N-II les retencions s'allarguen 26 quilòmetres, fins a Figueres

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'autopista AP-7 a l'alçada de la Jonquera registra aquest dimarts una cua de 49 quilòmetres, de manera que les retencions des de la frontera arriben a la sortida Girona nord. A aquestes espectaculars retencions cal afegir-hi els 26 quilòmetres de cua a la N-II, fins a Figueres. Segons el secretari general d'Interior, Joan Boada, les retencions són causades pel fet que no hi ha prou carrils per evacuar els camions que surten de Catalunya en direcció França, però ha avançat que el Govern està fent 'totes les gestions per solucionar-ho'. Boada també ha recomanat l'ús de cadenes a la zona de la Jonquera.

nevada junquera cua
Comparteix
   


Etiquetes
A més, el secretari general d'Interior ha recomanat a la ciutadania que no es mogui si és només imprescindible ja que només hi ha un carril ocupat majoritàriament per camions que volen creuar la frontera. El secretari general d'Interior ha confessat que ara és França qui ha d'actuar: 'Creiem que França ha d'obrir més carrils a l'AP-7 perquè aquí la situació està normalitzada'.

Pel que fa a l'N-II, acumula 26 quilòmetres de cues des de la Jonquera fins a Figueres perquè només hi ha un carril per banda, ha apuntat Boada.

Per altra banda, l'altra zona més complicada és la zona de les Gavarres, que abraça Vidreres, Platja d'Aro, Santa Cristina d'Aro i Calonge, entre altres. Aquesta zona encara pateix restriccions per culpa dels turismes que van quedar bloquejats aquest dilluns. Boada ha explicat que els cotxes es van traient 'de mica en mica' i que les màquines llevaneu continuen treballant. 'Les restriccions [a les Gavarres] s'estan solucionat', ha afirmat.

Respecte a la resta del país, Boada ha afirmat que no hi ha problemes a les vies d'alta capacitat, però sí en carreteres secundàries. 'A Tarragona i a Barcelona només hi ha restriccions en xarxes secundàries', ha assegurat Boada, que ha afegit que 'tret de l'AP-7, la resta de vies d'alta capacitat estan totes normalitzades'. 'Tots els esforços es destinaran a la resta de xarxes secundàries', ha assenyalat.

La Unitat Militar d'Emergències (UME) i els Bombers estan retirant turismes i camions que entorpeixen la circulació d'algunes carreteres, com és el cas de la via que uneix Tordera amb Maçanet.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.