directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

La Fundació puntCAT rebaixa un 20% el preu del domini .cat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Fundació puntCAT ha rebaixat 5 euros el preu del registre d'un domini .cat per un any arran del 'bon funcionament del domini, amb més de 41.000 registres hores d'ara'. La fundació ha comunicat als vint registradors oficials la seva rebaixa de 5 euros i la gran majoria d'aquests ja han aplicat aquesta reducció al preu final al que ofereixen el domini. Cal recordar, però, que el preu final d'un .cat no el determina la Fundació puntCAT sinó que, per contracte amb la ICANN, cada registrador ofereix el domini al preu que creu convenient. És per això que dues persones puguin pagar preus diferents per registrar un .cat, també en funció d'altres productes o serveis adquirits.
girocleta, puntCAT
Comparteix
   

Ara per ara, sense cap promoció activa, es pot registrar un .cat per 23 euros/l'any, un preu un 75% més econòmic del que costava un .cat al llançament del domini, fa quatre anys. A més a més, la Fundació puntCAT realitza diferents promocions al llarg de l'any que acostumen a facilitar el domini a la meitat del preu habitual sense promoció.

Jordi Iparraguirre, director de la Fundació puntCAT, recomana mirar i escollir el registrador que ens ofereixi els serveis addicionals que més s'ajusten a les nostres necessitats euros. La llista de registradors oficials es pot trobar a http://www.domini.cat/registrar.html.

El domini .cat està gestionat per la Fundació puntCAT, entitat sense afany de lucre amb l'objectiu fundacional de facilitar l'ús avançat d'Internet. És per això que l'obra social de la fundació s'ha focalitzat durant aquests anys en reinvertir els seus beneficis en la reducció de preus del domini, i ho continuarà fent sempre que la solvència i independència financera del domini no se'n vegi afectada.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.