directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Plataforma per Catalunya oficialitza la candidatura de Josep Anglada a les properes eleccions al Parlament

Hilde de Lobel, diputada del partit xenòfob i ultradretà flamenc Vlaams Belang, participarà en l'acte

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La xenòfoba Plataforma per Catalunya (PxC) té la intenció de presentar-se a les properes eleccions al Parlament de Catalunya i aquest dissabte proclamarà oficialment la candidatura de Josep Anglada a la presidència de la Generalitat. En el mateix acte també seran presentats els caps de llista per les circumscripcions de Tarragona, Lleida i Girona. El partit d'Anglada ha aconseguit més visibilitat pública arran de la polèmica sobre l'empadronament d'immigrants a l'Ajuntament de Vic i ha intensificat les trobades a diferents territoris per tal d'eixamplar la seva implantació i preparar la candidatura per a les eleccions. En l'acte de proclamació hi participarà Hilde de Lobel, diputada del partit ultradretà i xenòfob flamenc Vlaams Belang.
Josep Anglada
Comparteix
   


Etiquetes
La PxC presentarà el regidor d'Olot, Moisès Font, per la demarcació de Girona; el regidor de Sant Martí de Riucorb, Eduard Pallerola, per Lleida, i Myriam Muñoz per Tarragona. Juntament amb el president de la formació i cap de llista per Barcelona, defensaran un programa electoral centrat bàsicament en el control de la immigració i la inseguretat ciutadana. Com a eixos col·laterals, la Plataforma per Catalunya també alçarà la bandera de la corrupció de la classe política i la lluita contra la crisi.

Fa mesos que Anglada recorre les principals ciutats de la primera i la segona corona metropolitanes cercant-hi suports en el marc de la gira 'A peu de carrer'. També s'ha desplaçat a Salt i el Vendrell -ciutats on han esclatat conflictes de caire racista- per denunciar 'el fracàs de les equivocades polítiques d'immigració dutes a terme pels altres partits'.

El partit també anuncia que Anglada aprofitarà l'acte de Barcelona per a lliurar el carnet de PxC a l'afiliada número 1.000 i per presentar públicament la revista mensual Identitat Catalana, l'òrgan oficiós de la formació. L'acte se celebrarà a partir de les sis de la tarda a l'Hotel Barceló Sants de Barcelona. També s'hi presentaran els llibres 'El vel de la discòrdia. La dictadura islamista sobre Europa' de Gelu Marín i 'No li digui negre, digui-li subsaharià. Guia dels políticament correcte' de Felipe Botaya.

Suports europeus
Per tal de donar suport a la candidatura de Josep Anglada intervindran a l’acte: Hilde de Lobel (Vlaams Belang-Flandes), Pierre Vial (Terre et Peuple-França), Max Bastoni (Lega Nord-Itàlia) i Duarte Branquino (Terra e Povo-Portugal).

Partit per Catalunya
Però Anglada no serà l'única oferta electoral de caire xenòfob que concorrerà a les eleccions al Parlament. També ho farà el Partit per Catalunya (PxCat), formació escindida de la Plataforma que es presenta públicament com a més moderada. Així ho va anunciar a mitjan febrer el seu president, Mateu Figuerola, qui també digué que el seu programa electoral faria especial incidència en la immigració, l'atur i la precarietat laboral.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
14 de març de 2010, 00.45 h

L'Anglada té collons, planteja situacions que molts patim peró que ningú té collons de dir-ho en veu alta. Els inmigrants han sigut portats per fer les tasques que no volen fer els catalans no qualificats que están col.locats a les diferents administracions públiques i al sector bancari. Sinó més d'un mosso d'esquadra hagués tingut que fer de cambrer o de peó, el problema és qui paga ara el moro amb cuatre fills i el mossos d'esquadra que no té camions per posar multes... uuy em semb... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
13 de març de 2010, 17.59 h

Desconeix l'Anglada que el Vlaams Belang, al contrari de la PxC, és un partit aferrissadament independentista? Ho desconeix també qui escriu aquest article, què el Vlaams Belang és com força independentista molt més proper d'assolir l'alliberament nacional i social de Flandes que, per exemple, a Catalunya aquesta Esquerra reduïda a apèndix del PSOE? Tot plegat és divertit. Però, seriosament, als catalans ens cal una dreta independentista, amb sensibilitat social, com el VB a Flandes o ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
pasbort fletxa Vila-real
13 de març de 2010, 10.40 h

Y yo en la guerra, después de la gerra guerra y hoy en dia me doy unos hartones de pasteles.........!! VUESTRO ESCLAVO OS DA LAS GRACIAS POR LA ESCLAVITUD!!!. CONTENTOS? AQUE NO!!! SI QUEREIS MAS, OS LO DIRE ARRASTRANDOME ASIIIIIIII....i....pensar que és mi família mis vecinos i....NO DIGO MIS AMIGOS PORQUE ESTOS SI QUE VOTAN INDEPENDENCIA, vosotros solo me dais FRIO Y OSCURIDAD!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
13 de març de 2010, 08.28 h

NO ens deixem enredar per aquests fatxes, per molt que utilitzin el nom del nostre país són feixistes espanyoleros i no volen que Catalunya disposi d´un estat propi.Recordeu que l´únic vot digne que ens queda és el vot independentista.Visca Catalunya Lliure!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.