directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Endesa assegura que encara hi ha 5.000 clients sense llum, cinc dies després de la nevada

La companyia segueix sense aclarir quan es restablirà el servei al 100% dels afectats

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Endesa assegura que s'ha rebaixat a 5.000 el nombre d'abonats sense llum a les comarques gironines arran del temporal de neu del passat dilluns. A través d'un comunicat, la companyia elèctrica informa que ja s'ha nornalitzar la xarxa elèctrica de la subestació de Castell d'Aro, al Baix Empordà. A més, segons Endesa, s'han alliberat alguns grups electrògens que donaven servei a aquest municipi que ara es destinaran a d'altres poblacions que encara no tenen llum. La companyia, però, evita fer previsions sobre quan estarà restablert el subministrament de manera total i manté que el gruix important de les afectacions quedaran resoltes aquest cap de setmana.

Comparteix
   


Etiquetes
La subestació de Castell d'Aro ja s'ha restablert i se suma a les de Calella (Maresme) i Lloret de Mar (La Selva). Un fet que, segons la companyia ha permès rebaixa a 5.000 els clients que es troben sense llum des del passat dilluns.

Ara que s'ha recuperat tota la xarxa d'alta tensió, Endesa ha constatat que 'ara pot continuar centrant tots els seus esforços a restablir la infraestructura de mitja tensió', uns treballs que requereixen, en molts casos, màquines excavadores i vehicles especials per tal d'obrir-se pas per camins i pistes forestals tancades pels efectes de la neu.

Endesa ha assegurat que s'han mobilitzat dos helicòpters per sobrevolar a la zona i que al voltant de 1.200 tècnics continuen treballant sobre el terreny les 24 hores del dia. En el comunicat, la companyia no concreta quan estarà restablert de manera total el subministrament elèctric i es limita a constatar que 's'anirà restablint el servei de forma progressiva al llarg d'aquests dies'. Fonts de Endesa mantenen les mateixes previsions que van donar aquest dijous, és a dir, que aquest cap de setmana quedaran solucionades el gruix de les afectacions però encara hi haurà clients sense llum, especialment, en els nuclis aïllats com masies i urbanitzacions.

D'altra banda, la companyia recorda que ha habilitat un nou número de telèfon gratuït, 900 847 384, per tal de reforçar i agilitzar l'atenció als clients i ha afegit que s'ha reforçat el servei d'informació on treballen 500 persones. Finalment, Endesa lamenta les molèsties i reitera la seva comprensió als clients.







Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Pepo fletxa VdG
13 de març de 2010, 20.54 h

Expropiem les elèctriques! Queda demostrat que el mercat no satisfà les demandes de la gent!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 de març de 2010, 14.56 h

espero que els xorizos del pacha de girona,que no pagant els industrials que varen fer la discoteca,estiguin molts anys sensa llum,per que de permisos antiincendis no en tenen i obren igualment.quint negoci,no pago no estic legalitzat i encara tinc clients i vaig roban els catalans


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.