directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Palamós habilita una oficina per tramitar les reclamacions pel temporal

La taula d'atenció d'aquest nou servei ja ha rebut més de vuitanta visites

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'Ajuntament de Palamós (Baix Empordà) ha habilitat al vestíbul del consistori una oficina perquè els veïns afectats pel temporal de la setmana passada hi puguin presentar reclamacions. Seran els tècnics de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor els encarregats de guiar als ciutadans i facilitar-los el procés de reclamació per les pèrdues derivades de no tenir corrent elèctric. La taula d'atenció ha rebut ja més de vuitanta visites. L'ajuntament segueix treballant en la retirada dels arbres caiguts a diversos punts del terme municipal a causa de la tempesta i demana als ciutadans que no accedeixin a zones forestals davant del perill que suposa el despreniment de branques.

torre, electricitat, nevades, subministrament
Comparteix
   


Etiquetes
L'Ajuntament de Palamós ha habilitat un punt d'informació per a poder atendre tots aquells ciutadans que necessitin informació sobre com tramitar les reclamacions pels danys ocasionats a conseqüència del temporal de neu i de vent que va afectar la setmana passada gran part dels municipis de les comarques gironines.  

La taula d'atenció, situada al vestíbul de l'ajuntament, va començar a funcionar dijous de la setmana passada i, fins aquest matí, una vuitantena de persones de la població, entre particulars i empreses ha sol·licitat informació o assessorament per processar denúncies i queixes després de passar una setmana sense subministrament elèctric.    




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.