directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Indignació a la UPF per la invitació de l'exèrcit difosa per la Intranet

El rectorat ha fet arribar la invitació del tinent general a tota la comunitat universitària

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els alumnes de la Universitat Pompeu Fabra han fet explícit el seu malestar per la difusió pels canals interns de la universitat d'una invitació (pdf) de l'inspector general de l'exèrcit, el tinent general Fernando Torres González, a jurar la bandera espanyola el pròxim dia 22 de maig. El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha manifestat que 'la publicació d'aquest anunci a la xarxa intranet és un greu error per part de la universitat i que serveix per alimentar els sectors espanyolistes més retrògrads'. En aquest sentit, el sindicat exigeix la retirada immediata de la invitació de l'inspector de l'exèrcit a jurar bandera.

Comparteix
   


Documents relacionats

Etiquetes
Arran d'aquesta publicació nombrosos estudiants s'han mostrat indignats amb l'actitud de la universitat, ja que no entenen a quina lògica responen la difusió d'actes d'aquesta mena, segons ha apuntat el SEPC. La UPF ha explicat que la divulgació de la invitació respon a la cortesia recíproca que hi ha entre la universitat i l'exèrcit ja que existeix una bona relació de cooperació.

Davant d'això, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans vol fer constar que la invitació de la Ponència de Cultura de Defensa i les cases regionals 'només es comprèn com una clara mostra de provocació i crispació cap a la societat catalana en un moment en què el sentiment independentista va a l'alça'. 'La publicació d'aquest anunci a la xarxa intranet és un greu error per part de la universitat i que serveix per alimentar els sectors espanyolistes més retrògrads', manifesta el Sindicat. En aquest sentit, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans exigeix la retirada immediata de la invitació de l'inspector de l’exèrcit a jurar bandera.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Jordi(SC) fletxa guarnerius@telefonica.net
16 de març de 2010, 11.06 h

Ja vindrem, ja!!!! I cantarem cara al sol!!!!. No hi ha un pam de net. Si mai podés passar que es girés la truita, podríem riure'ns de la nostra última guerra. Aquesta seria molt més cruenta i sagnant. La mala llet que portem els catalans dins de nosaltres per tantes vexacions per part dels feixistes, ja està a flor de pell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pepo fletxa VdG
15 de març de 2010, 20.11 h

Moresso dimissió!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.