directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Salgado té pressa perquè les caixes catalanes es fusionin

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La vicepresidenta del govern espanyol i ministra d'Economia, Elena Salgado, confia que la reestructuració del sistema bancari 's'acceleri' en els propers mesos. Així ho ha declarat Salgado a l'entrada del consell de ministres d'Afers Econòmics i Monetaris dels 27, que se celebra aquest dimarts a Brussel·les. El Fons de Reestructuració Ordenada Bancària, l'instrument aprovat al gener per la Comissió Europea i que ha permès a les caixes catalanes començar el procés de fusió, tanca al juny el termini perquè les caixes s'acullin a les ajudes però Salgado s'ha mostrat disposada a demanar una pròrroga si és necessari.
Elena Salgado, economia
Comparteix
   

Salgado també ha declarat que, com que Díaz Ferran ha estat 'escollit pels empresaris' i mentre en sigui el seu representant, el govern 'el reconeixerà com a tal', tot i que el ministeri d'Economia hagi dissolt aquest dilluns l'asseguradora del president de la CEOE pels seus 'greus problemes' de liquiditat.

Després que els ministres d'Economia de la zona euro acordessin aquest dilluns com rescatar Grècia en cas de fallida, la ministra ha recordat que 'l'instrument està llest' si Grècia el demana, tot i que de moment no ho ha fet. Encara que l'eurogrup no va concretar amb quina fórmula s'ajudaria Atenes, Salgado ha confirmat que els préstecs bilaterals 'és l'opció que 'prefereixen' molts dels estats membre.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
16 de març de 2010, 17.42 h

I és que els ve salivera i ànsia per fotre la grapa a les caixes catalanes que els seus directius tant amablement els volen regalar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
16 de març de 2010, 17.39 h

La questió ès salvar la banca si oh si,quansevol empresa que s´espabili ella sola,la banca salvem-l´ha pagant entre tots.!no fos cas que els politics que i tenen carrecs perdin l´estatus-quo i les comisions que s´enduent.els bancs i caixes que tinguin que tancar que tanquin.El que tenim que salvar si oh si es CATALUNYA NACIÓ!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.