directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jaume Bartumeu anuncia canvis en el Govern andorrà

Nomena nou ministre d'Ordenament Territorial i nou ministre de Turisme, Comerç i Industria

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El cap de govern andorrà, el socialdemòcrata Jaume Bartumeu, ha anunciat aquest dilluns, en un consell de ministres extraordinari, una remodelació del seu govern. Bartumeu ha nomenat nou ministre de Turisme, Comerç i Industria a Claude Benet i nou ministre d'Ordenament Territorial a Gerard Bàrcia. El cap de Govern ha explicat que la remodelació ministerial respon a la voluntat de descarregar de feina algunes carteres, i a la demanda del sector turístic que reclamava un ministeri exclusiu per aquesta competència. Bartumeu ha recalcat que el Govern ha prioritzat en tot moment les qüestions relacionades amb el turisme.
andorra Bartumeu jaume
Comparteix
   


Etiquetes
Els únics ministres que experimenten canvis en les seves carteres són: Vicenç Alay, que continuarà al capdavant del nou ministeri d'Agricultura i Medi Ambient; i Pere López, que deixa d'assumir les competències en matèria de turisme, però incorpora Habitatge al ministeri d'Economia i Finances, que fins al moment pertanyia al ministeri de Salut, Benestar i Treball.

El nou ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claude Benet Mas, té 58 anys, està casat i té dos fills. És professor i la seva experiència política es remunta als anys 1998 i 1999 quan va ser director d'Esports del Govern. Ha estat candidat del PS a La Massana en totes les eleccions comunals o nacionals.

Gerard Bàrcia Duedra, el nou ministre d'Ordenament Territorial, té 46 anys, viu en parella i té una filla. De professió, empresari, va ser conseller del comú de Canillo entre els anys 1996 i 1999. Entre el 2000 i el 2001, va ser cònsol menor de la parròquia, i, des del 2008 ha estat conseller del comú de Canillo.

La remodelació del govern té lloc quan encara no fa ni un any que els socialdemòcrates van guanyar les eleccions i Bartomeu va ser investit cap de govern.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Ferran fletxa Sabadell
16 de març de 2010, 12.49 h

I a mi què cony m'importa la vida dels ministres aquests? Amb el nom i el càrrec que ocupen em sembla que n'hi ha prou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.