directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els Mossos desallotgen el rectorat de la UdG

L’edifici estava ocupat des del dimarts passat en protesta contra les retallades i la gestió del rectorat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquesta matinada els estudiants que des de dimarts ocupaven l'edifici del rectorat de la UdG. A les dues de la nit, fins a onze furgons de la brigada mòbil i d'altres cotxes patrulla dels Mossos han arribat a la plaça Sant Domènec per desallotjar els joves. La rectora de la UdG, Anna Maria Geli, va denunciar davant la policia l'ocupació de l'edifici divendres i, després d'un procés de negociació amb els Mossos, finalment ha calgut un desallotjament. L'operació s'ha fet sense incidents remarcables. Els agents han escorcollat i identificat els 25 joves que aquesta nit dormien dins l'edifici i, posteriorment, els han fet sortir. No hi ha hagut detinguts.

Comparteix
   


Etiquetes
Un grup d'estudiants va ocupar dimarts passat l'edifici del Rectorat per protestar contra les retallades i la gestió de la rectora de la UdG. Les negociacions amb el rectorat van durar 48 hores però l'equip directiu no va aconseguir arribar a cap acord amb els estudiants i va trencar les converses.

El divendres, la rectora va denunciar davant la policia l'ocupació de l'edifici i el cas va quedar en mans dels Mossos d'Esquadra. El mateix divendres, dos negociadors del cos van anar fins al rectorat per demanar als joves que es repensessin l'ocupació i per advertir-los que si no marxaven hi hauria un desallotjament forçós. Des del primer moment, els estudiants van decidir en assemblea mantenir l'ocupació i van anunciar que es resistiren de manera pacífica a ser desallotjats. 



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.