directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Turisme preveu una Setmana Santa amb 'normalitat' a la Costa Brava

Vilalta creu que 's'ha passat molt malament al territori' però transmet tranquil·litat de cara al proper període de vacances

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El Departament de Turisme de la Generalitat assegura que les afectacions elèctriques als hotels de la Costa Brava com a conseqüència del temporal no han transcendit a l'estranger i que l'impacte ha estat 'menor'. Encara no disposen de les xifres de reserves cancel·lades durant els dies de la nevada ni tampoc dels danys però estan convençuts que la Setmana Santa s'afrontarà amb 'normalitat'. El director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, ha enviat un missatge de tranquil·litat en una visita a Girona. 'S'ha passat molt malament al territori però el que hem de garantir és que no hi hagi problemes; al turista li és igual d'on vingui la corrent, però se li han de garantir tots els serveis'.
costa brava platja vacances
Comparteix
   


Etiquetes
'Hem de donar el missatge de que tot està a punt i que la nostra oferta seguirà essent igual de bona'. Amb aquestes paraules, el director general de Turisme es mostrava optimista quan falten poques setmanes per la Setmana Santa, la primera onada important de turistes de l'any que rep la Costa Brava, afectada encara pel temporal. El motiu és que, segons diuen, de portes en fora no ha arribat l'afectació elèctrica que ha patit el sector hoteler gironí. 'La notícia a l'estranger va ser de gran nevada a Catalunya i de la situació d'emergència i no pas de sector turístic català tocat per una nevada'.

El director general de Turisme, ha reconegut que el territori ho ha passat 'molt malament' però el que cal ara és 'garantir' que durant l'ocupació de Pasqua 'no hi hagi cap problema' i des de les elèctriques se'ls ha assegurat que tot estarà normalitzat. 'Al turista li és igual d'on vingui l'electricitat, però el que se li ha de garantir és que tingui tots els serveis', explica Vilalta, que ha posat l'exemple de l'apagada elèctrica viscuda a Barcelona, un mes de juliol, que no va fer minvar l'ocupació del mes d'agost d'aquell any.

Vilalta ha assegurat que el sector turístic gironí és 'robust' i ha 'sabut reaccionar' davant aquesta situació d'emergència. 'Estic molt orgullós de com ha reaccionat el sector de la Costa Brava i aquesta és la imatge que hem de transmetre, perquè és la real'.

Per altra banda, el departament no disposa encara de les dades reals de l'afectació però que s'està treballant amb la Cambra de Comerç, que és qui s'encarregarà de recopilar-les. Falta encara conèixer els danys de sectors com ara els càmpings i les cases de turisme rural.

Vilalta ha fet aquestes declaracions durant una visita a Girona aquest dimarts per a la inauguració de l'exposició itinerant 'Passat i present. 75è aniversari de l'oficina de turisme de Catalunya, que s'ha instal·lat en la nova seu del Govern a la ciutat.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
8 d'abril de 2010, 12.26 h

He vist unes fotos impresionants de la nevada a la zona de Calella de Palafrugell.
http://www.finquesfrigola.com/nevada-2010-C.php a on es pot veure l'intensitat de la tempesta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.