directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Navarro insisteix en la 'necessitat imprescindible' d'un acord entre CiU i PSC per garantir el pacte fiscal a Madrid

El primer secretari dels socialistes lamenta que hi ha hagut poc temps per treballar sobre la cimera del pacte fiscal que s'ha de celebrar la setmana que ve

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha insistit en la ''necessitat imprescindible'' d'un acord entre convergents i socialistes per garantir la negociació del pacte fiscal a Madrid. Navarro ho ha remarcat per assegurar l'èxit de la negociació ''davant el govern del PP més centralista de la història''. En declaracions que ha fet durant la visita que ha fet aquest diumenge al matí a l'Aplec del Caragol de Lleida, Navarro també ha lamentat que han tingut poc temps per treballar els aspectes relatius al pacte fiscal per a la cimera que ha de tenir lloc la setmana que ve, així com que aquesta trobada no servirà per tractar altres qüestions com l'exclusió social o l'atur juvenil.

Comparteix
   


Etiquetes
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha assegurat que "només hi ha un pla A", que és el pacte fiscal, i que cal anar buscar "espais d'acord" enlloc de "crear desconfiança com fa el president Artur Mas que va dir que el pla B, la hisenda pròpia, no sabia on ens podria portar". Segons Navarro, el pacte fiscal és "l'únic que portarà més progrés a Catalunya". 



El líder dels socialistes catalans ha demanat també que a banda del pacte fiscal la cimera de dimecres serveixi per plantejar solucions pràctiques a les necessitats d'ocupació i exclusió social, i en aquest sentit intentarà trobar vies d'acord amb Esquerra, amb qui es reunirà aquest dilluns. El PSC proposarà que un pla de xoc contra l'exclusió social, un pla de dinamització de la petita i la mitjana empresa i un pla per l'ocupació juvenil. 



Catalunya Caixa i Bankia



Pere Navarro ha celebrat la petició del president de la Generalitat, Artur Mas, de que l'estat ofereixi el mateix tracte a Catalunya Caixa que a Bankia si acaba necessitant el mateix. Tot i això però, el primer secretari socialista ha lamentat que Mas arribi tard "després de deixar perdre el sistema català de caixes" pel qual "ha mostrat poc interès". Segons Navarro "el cas de Bankia és escandalós i per això els socialistes demanen responsabilitats". 






COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
29 de maig de 2012, 09.43 h

"L'ENDEMÀ DE L'11 DE SETEMBRE DE 1714": Obligació que a tots els pobles de la Catalunya vençuda pels bàrbars borbònics, de destinar un camp de conreu per al farratge de les caballeries castellanes". L'explotació i robatori com aquesta del farratge de les caballeries, avui encara dura. Per tant gentussa com CiU, especialment UDC, el PSC i PP, han de ser bandejats del nostre país, i això només pot passar no votant en absolut cap ni una d'aquestes opcions. Cas de no unir-nos en aquest ú... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Robert fletxa Castelldefels
28 de maig de 2012, 22.04 h

#4 Molt convençut estas tu de la pervivència de l'aparell del teu estimat estat a Catalunya, teoricament en part gràcies a l'ambiguitat històrica (i histèrica) de Ci U car, molts dels diputats de CDC es declaren independentistes, suposant que de veritat ho siguin i hi donessin un pas endavant, les tornes canviarien. De totes maneres, encara que aquests estiguin ben calladets durant aquesta legislatura, ¿creus de debò que quan torni a haver eleccions al parlament de Catalunya, l'independe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
28 de maig de 2012, 20.46 h

COMEDIA & CAGUERA !!!!! QUIN FÀSTIC TOT! !!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Robert fletxa Castelldefels
28 de maig de 2012, 20.35 h

PSC = PP = CiU = Desgràcia per Catalunya. Haurem d'assolir la independència malgrat la vostra oposició, no és pas fàcil, però ho haurem d'aconseguir, per la nostra supervivència i dignitat, ¡que us fotin, botiflers!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.