directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Laporta carrega contra 'La Vanguardia' acusant-la d''adoctrinar' la ciutadania

Confirma que assistirà, si tot va bé, a l'assemblea de Reagrupament d'aquest diumenge

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha carregat durament contra La Vanguardia que aquest diumenge publicava un sondeig d'intenció de vot que atorgava uns resultats electorals molt minsos al president blaugrana que el deixarien sense representació parlamentària. Laporta, per la seva part, va publicar dilluns una altra enquesta amb uns resultats diametralment oposats ja que li atorgava un 16,9% dels vots. En un nou article al seu web, Joan Laporta acusa el Grup Godó de seguir amb la campanya de desprestigi que ja va iniciar quan va presentar-se com a candidat a la presidència del Barça. En aquest article Laporta confirma que, si tot va bé, assistirà a l'assemblea de Reagrupament que se celebra aquest diumenge a Barcelona.
laporta2010, Joan Laporta
Comparteix
   


Etiquetes
'Els resultats de l’enquesta publicada a La Vanguardia responen a uns interessos que van en contra dels interessos generals de Catalunya perquè no és seriós ni responsable que un diari que pretén ser un mitjà de referència a casa nostra doni la informació que li convé segons els seus posicionaments ideològics', afirma Laporta. El president blaugrana, a més, titlla d''inacceptable' el 'boicot sistemàtic i premeditat a parlar d’una nova realitat política a Catalunya'.

Per acabar, Laporta demana al director i l'editor del diari que expliquin als catalans les seves intencions: 'Si el sucursalisme de La Vanguardia amb l’establishment espanyol respon a qüestions empresarials o econòmiques que ho deixin ben clar, però que no ens vinguin amb lliçons d’objectivitat. L’enquesta de diumenge s’allunya de l’esperit informatiu d’un mitjà de comunicació que no s’atreveix, o no vol, oferir al lector una mirada àmplia i objectiva de la realitat nacional'.

I sentencia: 'El país aniria millor si La Vanguardia no s’obstinés a adoctrinar tant a la ciutadania sinó, senzillament, a informar-la com es mereix'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
Josep fletxa Bcn
18 de març de 2010, 17.44 h

La Vanguardia espanyola i de las JONS no és res més que l'instrument d'opinió de l'stablishment de Barcelona, si, les famoses 300 famíles. Gent de l'Opus que han fet negoci amb el catalanisme light i d'aparença que han defensat, el catalanisme d'Alavedra, Prenafeta i de la Rosa. Gent de l'Opus que s'han enriquit en temps de dictatura, i que han montat el seu coto privat de Pedralbes a Sant Gervasi per explotar el país econòmicament (no els interessa res més). Òbviameent, un individu com... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
josep fletxa barcelona
17 de març de 2010, 23.09 h

-l'assemblea de reagrupament que es farà diumenge. No 'se celebra'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Xavi fletxa PPCC
17 de març de 2010, 20.24 h

La Vanguardia i El país són els únics diaris que tenen en compte els mitjans de comunicació, els governs i les institucions internacionals. Dit això, cal reconèixer que a Catalunya l'únic diari que no sembla el pamflet d'un partit polític és La Vanguardia. És un diari conservador, però no per això recolza sempre CIU a Catalunya i PP a Madrid.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
jordibcn fletxa barcelona
17 de març de 2010, 18.26 h

LA VANGUARDIA, és el diari de capçelera del Pujol, ni en el seu pitjor moment s´ha donat de baixa en canvi un article que no li va agradar al AVUI i subscripció anul-lada, serà que de la VANGUARDIA li agrada tot, tant que en els 23 anys va ser el seu diari mimat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Lluìs Blanqué Llobet fletxa Montevideo (Uruguai)
17 de març de 2010, 13.04 h

El diari La Vanguardia es el millor entre els medis periodistics, que representa la dreta catalana i espanyola. Sempre ho ha sigut. Defensa el poder que tenen uns pocs que no solament tenen La Vanguardia sino també el poder que no es veu i que son molt pocs que fan i desfan a Catalunya i també a Espanya. La Vanguardia es un tumor maligne a la societat catalana. Recordo molt be La Vanguardia de la època de la dictadura, la feian amb gust.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Xt.2014 OLIVER fletxa SALA MARTIN
17 de març de 2010, 12.22 h

LAPORTA ES UN CONVERGENT tapat .....a mans de MAS i que ara utilitzaran pels seus interessos electoralistes la federació conservadora CiU. Es si fa o no fa el que es va fer amb Tremossa , quant els hi va interessar activa-desactivar, segons siguin els moviments polítics de cada dia.
Es una titella al servei dels interessos de CDC i MAS. Avui toca carregar contra La Vanguardia, peró es una simple maniobra ideada per MAS i MADI de cara a fer veure a la bona gent el que no es. Laporta, es un me... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
17 de març de 2010, 11.32 h

Catalunya no es mereix un líder de la categoria de Laporta. Catalunya es mereix el que té: Montillas, Putxis i Sauras. Al novembre tots a votar Tripartit i a veure si esfonsem definitivament aquest país de coverds, llanuts i progres de boqueta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
SALVEM CAN TRABAL fletxa Delta del Llobregat
17 de març de 2010, 06.55 h

Desallotjar pagesos catalans de la seva terra de cultiu és el que preten fer Joan Laporta i la seva empresa immobiliària en uns terrenys de l´Hospitalet de LLobregat. El bo del Jan no és gens mediocre és un home de negocis. Però dubto que enderrocar masies i foragitar pagesos catalans sigui gaire catalanista, per no dir molt espanyolista com el PSOE-Hospitalet que hi està d´acord. Per no parlar de la mega-instal.lació que preten construir al Parc Natural del Delta del Llobregat, al muni... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
David fletxa Barcelona
17 de març de 2010, 06.53 h

Més trist és que el despatx d´advocats de Joan Laporta es dediqui a donar serveis a la multinacional ENDESA. És a dir que els ciutadans catalans que presentin una reclamació als tribunals per la nova apagada del servei elèctric enfront seu es trobaran els advocats de Joan Laporta defensant a la multinacional estrangera. Això si que és trist i que hagi un grup politic (Reagrupament) que vulgui tenir aquest personatge com a lider suprem encara ho és més de trist. Què fara Laporta quan e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Miquel Garcia fletxa Catalunya
17 de març de 2010, 06.51 h

Cas Cunyat Franquista: El president del Barça Joan Laporta va admetre com a directiu del Club a Alejandro Echebarria, cunyat de Laporta, tot i ser patró de la Fundació Francisco Franco.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.