directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Mor un policia francès en un presumpte atemptat d'ETA

Els fets han tingut lloc a cinquanta quilòmetres de París · Les autoritats franceses no n'han confirmat l'autoria

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un presumpte etarra ha estat detingut aquest dimarts a Villieres-en-Bière, prop de París, després d'obrir foc contra una patrulla de policies. Un agent de 53 anys ha mort i el seu company de patrulla ha resultat ferit de bala. Les primeres investigacions apunten que el tiroteig s'ha produït en un garatge de revenda de cotxes d'ocasió, prop d'un centre comercial de Villieres-en-Bière. El presumpte terrorista parlava basc i anava acompanyat de més persones que durant el tiroteig han aconseguit fugir. Al lloc dels fets s'ha desplegat un important dispositiu policial i s'hi ha desplaçat el ministre de l'Interior francès, Brice Hortefeux. Tot i això, les autoritats franceses no han confirmat que ETA estigui al darrere d'aquest atac.
gendarme, policia francès,
Comparteix
   

El policia, Jean S., era comissari de Dammarie-les-Lys i tenia quatre fills. El succés ha tingut lloc a Dammarie-les-Lys, a cinquanta quilòmetres a l'oest de la capital francesa, passades les set del vespre. Segons sembla, la patrulla policial ha estat atacada per un grup de tres o quatre que acabava de robar cotxes en un local de compravenda.

Segons les primeres investigacions, una patrulla de policies s'ha acostat per controlar la identitat dels integrants d'un dels cotxes, sense saber que acabaven de robar el vehicle. Mentre comprovaven la identitat dels sospitosos, els agents han estat atacats per tres o quatre persones, una d'elles una dona, que han obert foc, segons publiquen els mitjans francesos. Les investigacions apunten que els autors de l'atac formen part d'un comando d'ETA, ja que testimonis presencials han assegurat que el grup parlava en basc. És la primera vegada que ETA mata un policia francès.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.