directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC es desentén de les crítiques dels membres del seu partit contra Terribas

Les considera 'opinions personals' i que 'semblen desmerèixer la independència dels mitjans de comunicació'

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Davant el terrasbastall ocasionat per les crítiques de dirigents socialistes a la directora de Televisió de Catalunya (TVC), Mònica Terribas, el PSC s'ha vist obligat a emetre un comunicat desmarcant-se d'aquestes 'opinions personals' que 'no es corresponen amb l'opinió del partit. Els diputats Joan Ferran, Josep Maria Balcells i Carme Figueras han publicat sengles apunts als seus blogs criticant l'actitud de Terribas durant l'entrevista al president Montilla per considerar que la periodista no va tractar com es mereix el president de la Generalitat. Tot i desmarcar-se ara de les afirmacions dels tres diputats, el partit havia fet difusió de l'apunt de Figueras com a 'post del dia' de la blogosfera socialista.

També han estat polèmiques les desqualificacions que va dirigir a Terribas el conseller del PSC al districte de Sant Martí de Barcelona i gerent de l'Institut Metropolità del Taxi que han comportat que el grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona hagi demanat que sigui cessat de tots els seus càrrecs. 

Després de tot plegat el PSC ha hagut de dir públicament que les afirmacions fetes per tots quatre membres del partit són 'apreciacions a títol absolutament individual que no es corresponen amb l’opinió del partit i que semblen desmerèixer la independència dels mitjans de comunicació de titularitat pública i la professionalitat dels que hi treballen'.

En el comunicat emès a darrera hora de dimecres el partit reitera 'la seva satisfacció pel desenvolupament i la conducció d’un espai informatiu que va permetre a un bon nombre de ciutadans conèixer el capteniment del president de la Generalitat de Catalunya sobre els temes d’actualitat política, tal i com van reflectir els índexs d’audiència de l’entrevista'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
Lliures i Sobirans fletxa Barcelona - Les Corts
18 de març de 2010, 12.54 h

L'actitut del PSC és molt inquietant per als que es considerint demòcrates, s'estan cremant de mala manera, amb desqualificacions espanyolistes i tics antidemòcrates.
És del tot vengonyós qu'un partit d'aquestes característiques estigui al poder. Cap on anirem a parar ? Quina imatge volen donar a la ciutadania ? Tenir un President així és un error dints la Història de la Generalitat de Catalunya.
Ja cal que no ens tornem a equivocar perquè això és de pena.
No sé si podrem caure més... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
18 de març de 2010, 11.53 h

La Sra.Terribas hizo muy bien de apretar a Montilla, qudó claro la diferencia academica,ni nuestro presidente ni la oposición saben como está el patio, siempre excusas y pretextos, la culpa siempre esde los demás ellos son inocentes, están para situarse económicamete lo demás para ellos no tiene importancia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
jordibcn fletxa barcelona
18 de març de 2010, 11.17 h

Convers la Terribas no erà una sociata? coses de CiU , critíques abans , lloançes ara, fins la propera crítica , també molta crítica sobre l´audiència de TV3 ara que és lider fou com el canari de la Garriga, xiular i desimular.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Joan fletxa Barcelona
18 de març de 2010, 11.04 h

i Esquerra no te res a dir-hi? o tenen por que l'amo s'emprenyi


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
18 de març de 2010, 10.13 h

Tot el que no sigi treure l'acta de diputat i fer-los fora del PSC, es pura comedia i fer volar coloms. enganya una vegada mès els catalans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Quim fletxa PPCC.
18 de març de 2010, 09.06 h

En aquest cas la Terribas va estar bé i va fer molt bé de fotre canya al montilla i de fer-lo posar en evidència, Doncs tot i llençar pilotes fora, va quedar clar que el seu projecte per Catalunya és l´autonomisme de segona. Ara cal i espero que faci el mateix amb el mas i el posi també contra les cordes i es faci evident pels que encara no ho tenen clar que el projecte de Ciu és el mateix que el del Psc-psoe: L´autonomisme de segona, tot i que amb el mas haurà d´anar més amb compt... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi fletxa Catalunya
18 de març de 2010, 08.21 h

Sí que és veritat, que el PP i CIU defensen el mateix a Madrid que a Barcelona. Als dos llocs fan de palanganers llepaculs i captius de la màfia empresarial d´Endesa. L'únic és que allà els populars procuren evitar tota visualització de coincidència política amb els convergents perquè la saben letal per al seu interès. Preocupant


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
jgwqd fletxa k76t6t6t6t
18 de març de 2010, 08.19 h


Fins ara no s'havia adonat que els del CIU viuen neutralitzats per l´esglèsia catòlica? quins caps de conys, aquests conyvergents. folleu, folleu que el món s´aaacaaabaaaa ¡


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
18 de març de 2010, 08.15 h

Arturito, endavant. Ni cas a aquesta colla de ressentits filoindependentistes. Explica'ls-hi que independència vol dir poder triar les (inter)dependències. Per exemple, a Madrid votant la dependència i aquí essent dependents dels autocensurats i dependents del PP. És que no ho entenen: des de la nostra independència triem dependre de qui creguem oportú i Madrid és una ciutat molt sana i catòlica. tu endavant, Arturito. I jo al darrere, amb el pot de pintura roja (i ara gualda, també).... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ex vitant d'ERC fletxa L'Estartit
18 de març de 2010, 07.31 h

El P$C-P$OE és un atentat a la democràcia. Potser per aixó son sòcis estratègics d'ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.