directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montserrat Nebrera admet que serà complicat que 'Alternativa de Govern' entri al Parlament'

Encara no ha decidit si concorrerà a les eleccions · Afirma que només ho farà si té possibilitats d'obtenir uns resultats satisfactoris

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Montserrat Nebrera ha declarat que la seva organització 'Alternativa de Govern' ho tindrà 'complicat' per entrar al Parlament, però que 'ho intentarà'. En aquesta línia, considera que el suport a la seva candidatura encara és 'insuficient' per plantejar 'una alternativa de Govern real'. Nebrera encara no té clar si concorrerà a les properes eleccions, tot i haver assegurat que ho decidiria durant el mes de març, i només ho farà si és capaç de fer un plantejament amb unes mínimes possibilitats d'obtenir uns resultats satisfactoris. Tot i no saber el futur de la formació, Nebrera aprofitarà una conferència a Girona per consolidar la seva estructura, després d'haver-ho fet ja a les províncies de Barcelona, Tarragona i Lleida.

Montserrat Nebrera, Alternativa de Govern
Comparteix
   


Etiquetes

Nebrera creu que si la hipotètica candidatura al Parlament no obtingués representació 'no hi perdrien res', ja que no tenen la mateixa necessitat que la resta de partits de mantenir la cadira, ha assegurat. La intenció és no cometre la mateixa errada d'altres formacions que han intentat captar vots 'd'aquí i d'allà'. L'exdiputada del PP ha fet aquestes declaracions en roda de premsa després de presentar el seu ideari a un conjunt d'empresaris en un dinar organitzat per l'Associació Catalana d'Executius, Directius i Empresaris (ACEDE).

'Alternativa de Govern' està finançant la candidatura 'a bon ritme, de manera harmònica i diversificada'. D'altra banda, ha reconegut que 'els diners no són mai suficients per competir amb un partit gran'.

Sobretot valora la il·lusió de la seva gent, ja que segons ha afirmat, 'veiem transformar els ulls de la gent'. Nebrera ha explicat que volen que l'estructura del partit sigui homogènia a tot Catalunya i que no tingui un front metropolità més desenvolupat que un de rural. 'No com passa a altres partits', ha conclòs.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Paula fletxa Barcelona
18 de març de 2010, 18.05 h

La Nebrera seria una excel.lent líder de la dreta en una Catalunya independent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Pepo fletxa VdG
18 de març de 2010, 12.45 h

Aquests partits personalistes, surten com a oposició als Partits Càrtel i Catch All que hi ha al parlament....ho fiuen els apunts de la uni...el que diuen també els apunts es que és gairebé impossible que aquests partits obtinguin representació, degut als mecanismes que han creat els partits del parlament...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Tomppa fletxa Sabadell
18 de març de 2010, 12.26 h

Ella hauria de fer coalició amb independistes. sembla que ella no té cap problema a donar suport a fer referendum sobre de la tema que es única cosa que vol reagrupament ? Està clar que ella votaria en contra i com això hi ha problemes però si ella dona suport a fer referendum i té suport popular, perquè no ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
18 de març de 2010, 12.07 h

Nebrera no es perdedora, sacó un 43,28 de los votos a contracorriente, la cúpula de madrid y los hermanos Fernandez Diaz, impusieron a Alicia pero la mayoria de compromisarios y simpatizantes estaban con Nebrera.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
18 de març de 2010, 08.54 h

Jordi el probleme es que de rebotats com dius tu n´hi haurien d´haber a pilots,tots els que estant a la poltrona per poder viurè de la`politica haurien de fer com en carretero tenir DIGNITAT I PATRIOTISME!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
18 de març de 2010, 07.06 h

Nebrera i Carretero, vides paral·leles. Dos rebotats del seu partit, dos divos amb ànsies de protagonisme i dos (mal) perdedors. I els dos s'estan donant de morros amb la crua realitat. I no només això, sinó que la seua ideologia conservadora dretana és quasi calcada, si de cas amb una Nebrera una mica menys reaccionària i amb millors formes. No ens estranyaria que prompte o tard acaben al mateix projecte polític regionalista, neocon i populista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.