directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP porta al Parlament les crítiques socialistes a la directora de TV3

Presenta una proposta de resolució que pretén defensar la professionalitat i el rigor dels periodistes de la CCMA

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La portaveu del Partit Popular al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat, ha presentat una proposta de resolució en la que insta el Parlament de Catalunya a manifestar-se a favor la professionalitat i el rigor dels periodistes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Montserrat ha presentat aquesta proposta després de les crítiques a la directora de TV3, Mònica Terribas, per part de destacats dirigents del PSC, amb motiu de l'entrevista realitzada dilluns al president de la Generalitat, José Montilla. Segons Montserrat, 'probablement el PSC preferiria autòmats sotmesos a la seva voluntat, però afortunadament a TV3 comptem amb professionals que compleixen amb la seva tasca informativa des de la independència i el rigor.'
José Montilla, Mònica Terribas
Comparteix
   


Etiquetes
La portaveu popular afirma: 'El nerviosisme del PSC per la manca de confiança dels catalans en el seu Govern i la davallada a les enquestes ha deixat en evidència la pitjor cara dels socialistes catalans, amb unes declaracions de censura impròpies d'un règim democràtic, ja que semblen tenir com a únic objectiu intimidar als periodistes en l'exercici de la seva tasca.'

Montserrat s'ha referit concretament a les manifestacions del portaveu adjunt del PSC al Parlament, Joan Ferran, i del diputat Josep Maria Balcells. D'aquest últim ha assenyalat que 'les seves declaracions són especialment lamentables venint d'una persona que ha estat director de RNE a Catalunya i de Barcelona TV, el que diu molt poc de la seva concepció dels mitjans públics'. Així mateix, ha denunciat 'per calumniosos i insultants' els qualificatius dirigits a Terribas per part del president de d'Institut Metropolita del Taxi, Miguel Ángel Martín, i s'ha sumat a la petició realitzada pel grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona perquè el cessin d'aquest càrrec.

El president d'ERC, Joan Puigcercós, també va defensar dimarts la tasca de Terribas, afirmant que l'actitud que va mantenir davant de Montilla 'demostra que TVC és una televisió lliure i independent' (vídeo).




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Jordi(SC) fletxa guarnerius@telefonica.net
19 de març de 2010, 20.12 h

Estic d'acord amb en Jofre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jofre fletxa Barcelona
18 de març de 2010, 17.53 h

La Terribas només vol intentar salvar el cul ara que torna CIU. És l'única vegada que TV3 ha estat incisiva amb Montilla o amb el Tripartit en general. Una flor no fa estiu. Per tant la Terribas ja pot anar buscant feina.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
capsigrany fletxa riumors
18 de març de 2010, 16.44 h

ara que tornarà ciu al govern, que farà amb la indepentdent i incisiva Terribas? Doncs fotre-la fora per què en Mas seguirà el seu mestre Pujol. No l'entrevistarà ningú que no l'ensaboni. Que no tenim memòria de la TV3 pujolista?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa Catalunya
18 de març de 2010, 15.47 h

En alguns fòrums de CIU fins fa no-res acusaven gairebé Mònica Terribas i la seva TV3 de ser una televisió de rates sociates que espanyolitzaven la nació. Ara que l´insult arriba de l´altra banda, TV3 és la millor TV i la sra. Terribas una gran professional. Encertada la postura del dirigent independentista. TV3 és pública i independent i que els insults arriben de totes bandes ho confirma.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ramon fletxa Mataró
18 de març de 2010, 13.34 h

Què patètics! Fa 4 dies carregaven contra TV3 per independentista i ara defensen la directora. PP sou uns aprofitats. I per qui no s'ho cregui www.telecinco.es/telemania/detail/detail18577.shtml


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.