directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 17:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós demana a PSC i ICV que no facin públics els seus problemes i ho deixin per la reunió de Govern

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president d'ERC, Joan Puigcercós, va demanar ahir a Sant Sadurní d'Anoia que els socis de Govern del departament d'Interior i d'Economia 'no estableixin un debat' sobre l'estat de la xarxa elèctrica, fora de la reunió de Govern de cada dimarts, ja que 'no és bo' ni 'òptim'. Segons Puigcercós la tàctica política 'de desgastar l'altre no és bona i menys dins del Govern'. A més, el president d'ERC va expressar que caldrà veure si s'ha de 'modificar alguna llei o decret' perquè 'hi hagi un control més exhaustiu de la qualitat de la xarxa elèctrica' vist que 'com han dit alguns enginyers hi ha alguna part de la infraestructura elèctrica que fa més de 40 anys que no es renova'.
Puigcercós ha demanat que els socis de Govern no facin públics els seus problemes arran de les declaracions del secretari general d'Interior, Joan Boada, sobre el mal estat de la línia, i que Economia va respondre demanant que Boada presentés 'informació fonamentada' sobre l'estat de les infraestructures.

El president d'ERC ha expressat que el departament d'Economia 'ha de fer els deures' i 'analitzar si s'ha complert la llei o no' i el departament d'Interior 'també ha d'assumir la seva part de responsabilitat'.

Per al president d'ERC hi ha 'massa polítics' que 'estan analitzant sense rigor tècnic' el tema de les infraestructures elèctriques. Puigcercós ha demanat que el Departament d'Economia i les companyies elèctriques 'donin explicacions' i després veure 'si realment el problema ha estat la capacitat de les torres d'aguantar, que tot indica que és així'.

A més, Puigcercós va subratllar que el temporal que va afectar Catalunya no es pot catalogar 'ni de catàstrofe ni d'excepcionalitat'. Per això va demanar a les companyies elèctriques i asseguradores que assumeixin la seva responsabilitat.

Per al president d'ERC, no es pot barrejar el debat de la línia d'alta tensió en aquest afer, ja que 'fins i tot les torres més altes haguessin caigut'. Segons Puigcercós, 'no es poden buscar excuses de mal pagador'.




COMENTARIS fletxa taronja

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.