directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El PP exigeix 'contundència policial i judicial' per l'imam de Cunit

Perquè ha trencat l'ordre d'allunyament envers Fàtima Ghailan, mediadora cultural de Cunit

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez- Camacho, ha exigit aquest divendres des de Cunit (Baix Penedès) 'contundència judicial i policial' per l'imam del municipi després que aquest dijous trenqués l'ordre d'allunyament interposada sobre ell. Segons Sánchez Camacho, els mecanismes de seguretat han d'intervenir per evitar qualsevol tipus de mal major. La presidenta popular catalana ha dit que el PPC vol mostrar en primera persona el seu suport a Fàtima Ghailan i a la seva família davant la 'difícil' situació que travessa. En tot cas, la líder popular ha reconegut la bona integració de la família de la Fàtima a Catalunya i ha agraït la seva tasca de dedicació a la comunitat pels que venen al país.
Fàtima Ghailan, Alícia Sánchez Camacho
Comparteix
   


Etiquetes
Segons Sánchez-Camacho, cal 'defensar la democràcia del país en el que vivim' així com fer una aposta per la immigració integrada a la 'nostra societat'. Igualment, la presidenta del PPC ha demanat la complicitat de l'Ajuntament de Cunit en aquesta 'problemàtica' així com la de la resta de partits del consistori. En tot cas, ha conclòs, cal fomentar la integració i no es pot donar ales a les actituds fonamentalistes d'alguns.

Cal recordar que la mediadora social de l'Ajuntament de Cunit, Fàtima Ghailan, està presumptament assetjada per l'imam de la localitat. La presidenta del PPC vol mostrar-li el seu suport i el de la formació que lidera davant la difícil situació personal que travessa Fàtima Ghailan. El jutge imputa cinc anys de presó per coaccions, calúmnies i amenaces, i penes d'entre dos i quatre anys per a tres imputats més: la dona i la filla de l'imam, i el president de l'Associació Islàmica. La mediadora, de 31 anys i d'origen marroquí, ja és a casa, de baixa, i afirma sentir-se 'derrotada'. Veïns i grups a l'oposició demanen la dimissió de l'alcaldessa, mentre aquesta ha respost amb un comunicat on reitera el seu suport a la treballadora.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Montgatí fletxa Montgat
20 de març de 2010, 15.06 h

Per un cop estic d'acord amb la Sánchez Camacho. Tot i que això mateix caldria haver fet als anys 60: apostar per la integració dels inmigrants espanyols. En comptes d'això ella i els seus pretenen que ens adaptem nosaltres a la seva llengua i a les seves tradicions espanyoles.
Patir la inmigració ho portem fent desde fa 50 anys.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.