directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 19:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puigcercós aposta per descentralitzar l'energia i la telefonia fora de Barcelona

'És necessari que els responsables coneguin bé cada racó del territori'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, ha demanat que serveis com l'energia i la telefonia es descentralitzin de Barcelona. Ho ha exposat en una reunió amb empresaris del sector hoteler i turístic de Lloret de Mar, un dels municipis més afectats per les conseqüències del temporal de neu. Puigcercós ha demanat la descentralització perquè 'és necessari que els responsables coneguin bé cada racó del territori'. A més assegura que la despersonalització del tracte provoca 'incertesa' en els usuaris. El republicà ja va exigir fa uns dies la descentralització de Protecció Civil després de la desastrosa gestió de la nevada.
joan puigcercós
Comparteix
   


Etiquetes
El president d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, s'ha reunit aquest diumenge amb una trentena de representants del sector turístic i hoteler de Lloret de Mar, a la Selva, una de les poblacions que més va patir les conseqüències del temporal, ja que va està quasi tota una setmana sense subministrament elèctric.

Per això, Puigcercós ha destacat que malgrat les dificultats el sector turístic i hoteler ha demostrat que té 'talent, capacitat de treball i sacrifici', però que tot i això, cal que les administracions 'donin cobertura al sector'.

D'altra banda, el president republicà demana que 'cal descentralitzar de Barcelona serveis com la telefonia i l'energia', ja que segons explica, 'és necessari que els responsables coneguin bé cada racó del territori'. Puigcercós afegeix que el 'model de serveis públics, i també el de l'electricitat, que tot i ser privat no deixa de ser un servei públic, ha anat desmantellant l'estructura del territori i s'ha anat centralitzar a Barcelona'. A més, remarca, que això provoca que s'hagi 'despersonalitzat el tracte', cosa que finalment ha acabat generant 'incertesa'.

Els ulls posats en la Setmana Santa

El sector turístic i hoteler de la demarcació de Girona té els ulls posats en la Setmana Santa per rebre els primers turistes i oferir-los serveis de qualitat. En la reunió que ha mantingut el president d'ERC, Joan Puigcercós, amb representants hotelers s'ha mostrat optimista i ha afirmat que el sector 'afrontarà amb tranquil·litat' la Setmana Santa, ja que el sector s'hi ha esforçat. Tot i això ha remarcat que 'hem dexigir a les companyies però també a les administracions que aquest esforç tingui complement i cobertura'. A més, ha remarcat que el Parlament de Catalunya està obligat a 'prioritzar el turisme' i a 'garantir la seva funcionalitat', ja que es tracta d'un sector viu i un dels motors de Catalunya.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Laportista fletxa Barcelona
22 de març de 2010, 15.37 h

L'agenda del Putxi treu fum per intentar frenar la sagnia de vots que li donen les seves enquestes.. Aconsellat pel brillantíssim estratega Vendrell, que li va aconsellar carregar-se el Carretero i el Carod i que rebugés el referédum del 2014 -ara sembla que sí que vol un i que condicionarà el pacte de govern-. Però qui se'ls creu ja aquests vividors? Jo fa dies que no. I des d'aquí faig una crida a la lucidesa dels independentistes de bona fe que no saben de partidismes i que només mire... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.