directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Convergència demana a Rubèn Novoa que abandoni el partit

Per haver criticat la cap d'informatius de TV3 · Novoa ja va ser motiu de polèmica per titllar de 'proterrorista' l'activista catalana Ariadna Jové · Llavors CDC no va fer-hi res

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El militant de CDC i membre del secretariat de Noves Tecnologies, Rubèn Novoa, ha deixat el partit a petició de la direcció. El secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, ha explicat que ell mateix s'ha encarregat de demanar-li a Novoa que renunciï a la seva condició de militant del partit després de les seves crítiques a la cap d'informatius de TV3, Rosa Marqueta, a qui va titllar de 'virus'. A través de Twitter, però, Novoa explica que ha estat ell qui ha demanat 'la suspensió temporal de militància' per no perjudicar 'el projecte de país que té CiU'. En un apunt al seu blog, Novoa va assegurar que el problema de la televisió pública catalana no és la directora, Mònica Terribas, sinó la cap d'informatius, que 'es dedica a insultar la intel·ligència dels ciutadans les 24 hores del dia amb seus pamflets'. Tot plegat després que CiU demanés la dimissió o el cessament del càrrec socialista a l'Ajuntament de Barcelona que va insultar a Terribas a través del Facebook.
novoa denúncia
Comparteix
   


Etiquetes
Puig ha explicat que CDC lamenta que en els darrers dies s'hagin comès 'insults i desqualificacions personals' dirigits a Terribas per la seva entrevista al president de la Generalitat, José Montilla. El convergent ha rebutjat també algunes voluntats polítiques de coaccionar Terribas, en referència a les opinions expressades també pel portaveu adjunt del PSC al Parlament Joan Ferran.

Per això, 'per ser coherents', Puig ha explicat que ell mateix ha demanat a Novoa que deixi la militància de CDC davant la 'desafortunada manifestació' que ha fet sobre la cap d'informatius de TV3 i per la repercussió i la utilització que algú pugui fer de la seva condició de militant.

Novoa ja va ser motiu de polèmica per titllar de 'terrorista' l'activista catalana Ariadna Jové que va ser víctima d'una detenció il·legal a Israel. Això, però, no va motivar cap tipus de reacció per part del partit d'Artur Mas. De fet, la setmana passada va sortir en defensa de Miguel Ángel Martín, el vicepresident del districte de Sant Martí de Barcelona pel PSC i gerent de l'institut Metropolità del Taxi, per l'atac 'ad hominem' que, segons Novoa, s'estava fent a Martín després que insultés la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, a través del Facebook.























Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
28 de març de 2010, 18.10 h

Aquest paio és un desequilibrat perillós, dóna la nota per guanyar fama, han fet bé "convidat" que es fora del partit, ara veurem amb què ens sorprèn de nou ..
a mi em fa gràcia .. és com la "Ambar" en versió tiu a la catalana, i vaja si canta!! politica.e-noticies.cat/amenaces-de-mort-39315.html esports.e-noticie... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
jordibcn fletxa barcelona
23 de març de 2010, 14.01 h

ANTI-E, si dius que l´insult és el n. 2, et fare un copiar i pegar "iregeneració osona22 de març de 2010, 21.56 h Cara.moltisima aixo es el que tens.de totes maneras s´hi t´hi repensas ja saps que pots viurè mastegant els llibres que escrius.bon profit !! A tu et sembla parlan del Carod que és d´ERC? MIRAT els comentaris de REGENERACIÓ -OSONA, I a veure si és d´ERC o més aviat és d´altre, i en tot cas no seria a ell que hauries de contestar? perque el 2 ve abans que el 3, i en... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Pere fletxa Barcelona
23 de març de 2010, 10.56 h

A 10 Quim. Entrem en aquesta pàgina perquè aquest és un país lliure, encara que amb el vostre govern ho és menys. Entrem perquè aquí es manipula la informació, es menteix i es fan comentaris en contra del consens nacionalista i a favor del'españolista, mal que us pesi. També anem a altres pàgines on es parla d'aquest temes, no us pensessiu pas que teniu l'exclusiva. I ho seguirem fent mentre aquí no s'instal.li la pau entre tots els que de veritat volem el millor per avançar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Anti-E fletxa Barcelona
23 de març de 2010, 10.51 h

@jordibcn. En aquesta pàgina el primer insult és al núm 2 on es qualifica de virus als de CIU. En el núm 1 no n'hi ha d'insults. O és que no saps llegir?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Quim fletxa PPCC.
23 de març de 2010, 08.41 h

SI TAN US DISGUSTA AQUESTA PÀGINA, PER QUÈ COLLONS VENIU? PODEU ANAR A PAGINES COM LA VANGUARDIA ESPANYOLA, EL ABC, LA SIN RAZÓN ETC. SEGUR QUE US IDENTIFICAREU MÉS, ESPECIALMENT ELS EX-LLEPES I REGIONALISTES DE SEGONA DISFRESSATS D´INDEPENDENTISTES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Quim fletxa PPCC.
23 de març de 2010, 08.33 h

HAHAHAHAHAHAHAHAAAAA.QUANTES BAJANADES ENS QUEDA ENCARA PER VEURE I EL QUE PODEM RIURE DE TOTES LES TONTADES QUE FARAN ELS REGIONALISTES DE SEGONA DE CIU DE CARA A LA GALERIA.COLLA D´HIPÒCRITES!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Jordi-80 fletxa València
23 de març de 2010, 06.53 h

Aquesta és la cultura de la sociovergència. No suporten una mínima independència periodística. Tant CiU com PSC carreguen contra periodistes que no són adictes als seus aparells de poder. Com torne la sociovergència explícita la propera legislatura al Principat la gent se n'adonarà del valor que té que un partit com ERC estiga al govern i que acabe amb el repartiment del país entre els de sempre. Esperem que la gent obri els ulls abans que això arribe.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
jordibcn fletxa barcelona
23 de març de 2010, 00.05 h

ANTI-E, EL TRES ÉS ABANS QUE L´U, ? EL MEU ÉS EL TERCER COMENTARI , EL PRIMER ÉS EL QUE INICIA, I EN TOT CAS L´INSULT ON EL VEUS? I AIXÒ DE QUE ES POT COMPROVAR QUE SEMPRE COMENÇEM INSULTANT JA MI FIXARE, PERÒ EN AQUEST CAS NO POTS DIR QUE AIXÒ ÉS CERT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Rebeka fletxa Barcelona
22 de març de 2010, 20.10 h

Aquest notícia va desfassada perquè ja l'han fet fora. Però m'hi jugo un pésol a que la feu durar una setmana encara que estigui morta. Sectaris manipuladors.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Anti-E fletxa Barcelona
22 de març de 2010, 20.07 h

@ jordibcn. Sou els d'E els que sempre comenceu alguna notícia insultant. Les reaccions vénen després. Aquesta és la realitta i es pot comprovar cada dia. Ja ho té que a E del 1999 encà ca entrar molt de sectari antisistema disfressat d'indepe que va de destroyer per la vida. Per això vam marxar mots i mai no tornarem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.