directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puig troba 'electoralista' la visita de Zapatero a Catalunya i recorda que el sincrotró és una obra de CiU

Assegura que el dinar amb Montilla serveix per renovar el 'vassallatge i la subordinació política' del PSC respecte el PSOE

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general adjut de CDC, Felip Puig, ha titllat d''electoralista' la visita del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, a Catalunya per inaugurar el sincrotró Alba. Tot i això, ha celebrat que Zapatero vingui a inaugurar una obra que generarà riquesa i no a prometre 'peonades i subsidis'. Puig ha subratllat que ara s'està completant un 'cicle formidable d'inversió' que posa Catalunya al dia i que es fruit del pacte del Majèstic, en referència al sincrotró, la nova terminal de l'Aeroport de Barcelona o el TGV; recordant que aquestes infraestructures van ser planificades pels governs convergents. Així mateix, ha assegurat que la trobada d'aquest migdia entre Zapatero i Montilla només ha servit per renovar el 'vassallatge i la subordinació política' del PSC respecte el PSOE i per intentar 'aturar la davallada' dels socialistes catalans.
felip puig, secretari general adjunt, cdc, convergència
Felip Puig, secretari general adjunt de CDC.

Comparteix
   


Etiquetes
Un cop feta aquesta reflexió, s'ha preguntat quines obres deixaran acordades els socialistes per poder inaugurar la propera dècada. 'Quina és la visió estratègica i el projecte de país del Partit Socialista? No el veiem', ha constatat Puig, que ha afegit que els ciutadans hauran d'esperar a un nou cicle polític amb un govern 'que tingui més independència política i sense vassallatge i pugui plantejar els grans reptes de futur' que en aquest moment no s'estan dibuixant.

Precisament, el líder convergent ha criticat la fotografia 'de reparació de l'amistat eterna' entre el PSC i el PSOE, una 'renovació del vassallatge i de la subordinació política' del PSC respecte el PSOE que té repercussions que no són positives per a Catalunya.

'Quin cost té per a Catalunya la fotografia d'avui? Quina és la factura que pagarà avui el país per un dinar que té interessos electorals i no propostes de país?', ha preguntat Puig, que ha recordat quines són les conseqüències de la bona relació de PSC i PSOE, citant la davallada d'inversions, el mal acord de finançament i la pujada de l'IVA, entre d'altres.






Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
23 de març de 2010, 11.40 h

El sincrotó és una obra de CiU? Sí, clar... sobretot perquè les obres van començar fa 4 anys, i CiU en fa 7-8 que no està al govern.

Jofre, hauries de comparar el que va fer CiU (i el que va negar quan se li va oferir) en 23 anys i el que s'ha fet ara amb un president que se sent espanyol. Us hauria de caure la cara de vergonya a tots els convergents que aneu predicant de la mà de la demagògia i de manera hipòcrita!

Aquí tothom predica des de les batalletes entre partits, per una ban... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jofre fletxa Barcelona
23 de març de 2010, 11.10 h

Les enquestes ja us han condemnat a l'oposició. Els votants ho faran al novembre. I la Història simplement ni us recordarà. Us ho heu ben guanyat. És clar que tothom menys vosaltres estem equivocats perquè som un idiotes que no entenem el gran sacrifici que esteu fent i la lucidesa que us fa únics propietaris de la veritat única i sense matisos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
capsigrany fletxa riumors
23 de març de 2010, 10.05 h

si, la fotografia més gran dels grans acords. La traició de CiU pactant l'estatutet Mas Zapatero. Això si que ens ha deixat a la ruina a Catalunya com a mínim per una genració. i mals acords de finançament que CiU va votar a Madrid, si aquest últim bambé, encara que se n'amaguin, o no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quim fletxa PPCC.
23 de març de 2010, 08.23 h

Ultraconvergents, no us ho creieu ni vosaltres!. 25 ANYS DE GOVERN INUTILS DE CIU AMB MAJORIES I MAJORIES ABSOLUTES ARA LLEPANT EL CUL AL PSOE ARA PACTANT AMB EL PP I OMPLINT-VOS LES BUTXAQUES.COM TROBEU A FALTAR LA MAMELLETA!. JA EN DIREU DE BAJANADES JA. NO ENS FAREU OBLIDAR TOTES LES TRAÏCIONS PER MOLT QUE VOLGUEU ACUSAR ELS ALTRES DEL QUE SEMPRE HEU ESTAT I SEREU VOSALTRES!. VISCA CATALUNYA LLIURE! .


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
23 de març de 2010, 07.35 h

El sincotró...el T.G.V....la nova terminal del Prat.... El proper Govern de CiU i l'Artur Mas trigarà molts d'anys a fer cap inauguració, el tripartit P$OEmontillista que ens ha impossat ERC han sigut set anys crucials totalment perduts per Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
RCAT||*|| fletxa Barcelona
22 de març de 2010, 20.14 h

Com gairebés totes les obres importants que s'han anat executant durant els Tripartits. Obres projectades per CIU amb el vist-i-plau del PP. Té collons que aquesta parella hagi estat més productiva que un govern de esquerres aliat a un altre d'esquerres. Per això ERC s'ha venut l'ànima dels calanas? Al novembre regeneració independentista. Al novembre RCAT i Laporta


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.