directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 14:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Les caixes de Catalunya, Tarragona i Manresa aproven per unanimitat el pla d'integració

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els consells d'administració de Caixa Catalunya, Caixa Tarragona i Caixa Manresa han aprovat per unanimitat el Pla d'Integració, segons han donat a conèixer les tres entitats d'estalvi en un comunicat conjunt. Aquest pla, segons les caixes, compleix els requeriments del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària espanyol (FROB) i de la Comissió Europea (CE). Els propers passos seran la presentació del pla al Banc d'Espanya i a la CE per a la seva aprovació formal i la posterior convocatòria de assemblees de les tres caixes, ja que són aquests els òrgans de govern sobirans que hauran de donar pas al naixement de la nova entitat, amb la conformitat de la Generalitat.
Caixa Catalunya
Comparteix
   

Finalment, l'import de l'emissió prevista serà de 1.250 milions d'euros, el 2,37% dels actius ponderats de risc del conjunt de les tres entitats a 31 de desembre de 2009. Aquesta xifra és lleugerament inferior als 1.315 milions que es contemplaven inicialment en el mes de novembre i la diferència és conseqüència de les variacions de les dades de base utilitzades per a l'elaboració del Pla d'Integració definitiu, la concreció de les partides de racionalització i la disposició de les dades definitives de tancament de l'exercici 2009, segons han explicat les caixes en una nota.

Amb les dades definitives, la nova entitat serà la quarta caixa d'estalvis per volum d'actius consolidats (81.020 milions d'euros), crèdits a clients (62.088 milions) i recursos de clients gestionats (70.009 milions) i comptarà amb una xarxa de 1.215 oficines i 7.600 empleats.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.