directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El nou president del PP a la Roca del Vallès s'estrena reclamant la 'rojigualda' onegi a l'Ajuntament

Carrega contra les consultes perquè impedeixen que es tractin els temes importants i critica que la moció aprovada al ple parlés de Països Catalans

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El PP de la Roca del Vallès reclama a l'Ajuntament del municipi que procedeixi a posar la bandera espanyola al lloc destacat que li correspon a la sala de plens de l'edifici municipal de Can Sol, seu del consistori, en compliment del que estableix la Llei 39/198, que obliga a fer onejar la bandera espanyola a totes les poblacions de l'Estat espanyol. El flamant president local dels populars a la Roca, César Alcalá, estrena càrrec recordant que actualment la 'rojigualda' no llueix a la sala de plens, on només hi ha la bandera catalana. El PP es reserva 'les accions legals que siguin procedents' si, tot i la denúncia de vulneració de la Llei que formula, i el prec 'que es restitueixi la legalitat', l'Ajuntament persisteix 'en l'incompliment de la norma'.
El president del PP a la Roca, César Alcalá (al centre) © PP
El president del PP a la Roca, César Alcalá (al centre) © PP

Comparteix
   


Etiquetes
Defensa de la bandera espanyola a banda, el PP de la Roca carrega durament contra la consulta popular independentista que se celebrarà al municipi el proper 25 d'abril, organitzada per la plataforma ciutadana La Roca Decideix. Un referèndum que, gràcies als vots de CiU i ERC, va rebre el suport del consistori en el ple celebrat el 19 de novembre de 2009. A través d'un nou prec enviat al consistori, el grup popular de la Roca afirma que les consultes independentistes 'només serveixen per distreure l'atenció de la gent i impedir que es tractin els temes que veritablement són importants per a la ciutadania', com ara mantenir el lloc de treball i arribar a final de mes. A més, el PP denuncia que en la moció de suport al referèndum sobiranista aprovada pel consistori es fa referència als Països Catalans, concepte 'exclòs per la majoria dels ciutadans dels diversos territoris que ERC inclou dins dels suposats Països Catalans'.

El PP demana si la policia vigilarà la consulta
Els populars exigeix a l'Ajuntament que expliqui quin cost econòmic li suposarà al ciutadà la demanda dels serveis municipals que es podrien utilitzar per organitzar el referèndum, quins serveis municipals s'han fet o es faran servir durant la consulta popular, i si s'ha demanat o es demanarà a la Policia Local de la Roca que vigili el procés electoral, que els populars consideren perillós.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
27 de març de 2010, 11.06 h

Com es deia aquell conseller de "governació" al que en Moltilla li ca dir que posses la estanquera a la conselleria i va perdre el cul per fer-ho?...

Joan Puigcercós em sembla.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Pere fletxa Barcelona
26 de març de 2010, 13.29 h

Mira que bé que parles l'español tu. Et surt de dintre. T'has traït. Segur que no ets d'ERC, sinó de Ciudadanos o del PP i entres aquí a fotre zitzània entre els sobiranistes de tota mena. T'hem atrapat pallús español. Ja no et queda cap credibilitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Quim fletxa PPCC.
26 de març de 2010, 10.57 h

Pere, això és el que tu i els teus regionalistes de segona voldríeu, tenir tancats i ben calladets a tots els que opinen diferent a vosaltres no fos cas que algú obri els ulls. Si no t´agrada aquesta pàgina ningú t´obliga a mirar-la, i encara tens la barra de parlar de sectarisme?. "Se cree el ladron que todos son de su condicion". Prou hipocresia!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pere fletxa Barcelona
26 de març de 2010, 10.10 h

Quim potser que et quedis a Sants tancat i deixis de fer el pallús per aquestes pàgines. El teu sectraisme provoca reaccions en els ex-votants que no sabem si votar RCAT o CIU. La gent com tu i la teva obsessió és el que ens va fer marxar. I difícilment tornarem o pactarem si no canvieu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Quim fletxa PPCC.
26 de març de 2010, 08.59 h

A Igualada l´estanquera oneja també a l´ajuntament per petició dels feixistes del pp que han pactat i són socis de govern amb el psc-psoe i inc, encara que sigui d´amagatotis, Ciu no va dir res i els únics que s´han queixat i han demanat que la treguin han estat els d´Erc. Encara no teniu clar qui és cadascú en aquests país! Doncs aneu fent que arribarem ben lluny. Ja anem bé per anar a Sants, ja.........


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
26 de març de 2010, 08.05 h

Aquests si que en son de perillosos. Potser haurem de demanar que la policía ens protegeixi d'ells.
Sr. Alcalá: Si tenim problemes per arribar a finals de mes, es perque ep.panya ens ha ficat en aquesta crissi fins el coll, i trobo de mal gust posar una estanquera lluint en un plé, al costat de la nostra senyera. Ah!, i les consultes son per exercir el dret democràtic que s'ens nega per part d'un estat que encara somnia en temps passats. Clar que això molesta, oi, Sr. Alcalà?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.