directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els peatges aixequen barreres per evitar el col·lapse a les autopistes

Avui hi haurà una altra aturada de deu de la nit a una de la matinada · Demà, dissabte, entre deu del matí i una del migdia

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els peatges de les concessionàries Acesa i Aucat ha començat, a partir de tres quarts de sis de la tarda, a aixecar les barreres per evitar el col·lapse a les autopistes catalanes. El treballadors d'ambdues concessionàries han convocat dues jornades de vaga per reclamar millores en el conveni laboral i això ha obligat Acesa i Aucat no cobrar l'import dels peatges per evitar retencions quilomètriques. L'aturada ha començat a les sis d'aquesta tarda i s'allargarà fins a les nou del vespre, i es reprendrà de deu de la nit fins a la una de la matinada. Per a aquest dissabte, i haurà una aturada entre deu del matí i una del migdia. Les autopistes afectades són l'AP-7, l'AP-2, la C-33 i la C-32.
peatges, barreres, cotxes, trànsit, acesa, aucat
El peatge de Vilassar de la C-32, a Vilassar de Mar.

Comparteix
   


Etiquetes
Inicialment, Acesa i Aucat havien previst que, en funció del grau de seguiment de les aturades, aplicarien el protocol d'actuació que regula l'alliberament del cobrament. La concessionària ha establert una senyalització específica als peatges per tal de facilitar el trànsit. D'aquesta manera, volen evitar problemes i el malestar dels conductors davant d'aquesta situació d'excepcionalitat.

Els peatges afectats són els de les autopistes AP-2 (Mediterrani - Lleida - Saragossa), AP-7 (La Jonquera - Vila-seca - Salou), C-32 (Montgat - Palafolls), C-33 (Barcelona - Montmeló) i C-32 (Castelldefels - Sitges - Vendrell).

Pel que fa altres vies destacades, com el Túnel del Cadí, els de Vallvidrera i l'autopista Manresa-Terrassa són d'altres gestores i, per tant, funcionen amb normalitat.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Montse fletxa Granollers
26 de març de 2010, 20.55 h

Aquesta notícia sobra en aquesta pàgina. Per què no parleu avui del fracàs estrepitós de la llei de vegueries en el parlament rebutjada per la majoria del territori?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.