directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Montilla prescindeix de José Zaragoza com a director de campanya

Demana un 'nou estil' allunyat de la 'crítica per la crítica'

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, no serà el director de la campanya amb què el president de la Generalitat, José Montilla, optarà a la reelecció. Aquesta ha estat la principal novetat de la presentació de l'equip de campanya del PSC que, amb la decisió de prescindir de Zaragoza, aposta per un 'nou estil' que defugi 'la crítica per la crítica'. Contraposat al model de campanya de forta oposició al PP, el nou director de campanya, Jaume Collboni, ha explicat que el nou estil estarà marcat per ser 'constructiu', de 'proposta' i de 'contrast de models' i no pas 'de contrast de persones' ni de 'crítica per la crítica' ni de 'destrucció de l'adversari'. Els eixos temàtics de la campanya socialista estaran marcats per la crisi, la immigració i el desplegament de l'Estatut.
psc campanya
Comparteix
   


Etiquetes
L'equip està també format per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, el seu homòleg a Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, les alcaldesses de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón; Salt, Iolanda Pineda i la d'Ulldecona, Núria Ventura i també per Laia Bonet, Isaías Táboas, Rocío Martínez Sampere. Tanca el llistat el portaveu parlamentari socialista, Miquel Iceta, i el mateix José Zaragoza. Ell va ser director de la campanya de les anteriors eleccions al Parlament de Catalunya del 2006, mentre que al 2008, el secretari d'organització del PSC va dirigir a Catalunya la campanya de les eleccions espanyoles, que tenia entre els seus lemes 'Si tu no hi vas ell tornen', en clara referència a què una alta abstenció beneficiaria els partits de dretes.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14 Sílvia Martínez
31 de març de 2010, 00.08 h

#12 Eduard, no respons, i no demanem carnets per aquí oi? Millor respondre al què diem, assenyalem, marquem etc.
No respons perquè simplement tu defenses que va ser una mala cosa, que s'ha de castigar, i que CiU hagués fet un pacte amb ERC.
I jo defenso que va ser un gest d'una gran generositat i responsabilitat, que s'ha de premiar i no només perquè ha donat i en donarà bons fruits, i que el suposat pacte nacional ja aleshores era una farsa, que ara es mantingui és cosa de riure.
Podem ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
fu manchú fletxa l'ampordà del mig
30 de març de 2010, 19.03 h

Et je disse, no es podrià un meteix presindir-se ??, c'est à dire, futtre le camp, simplement "go away", el pertidet de marras, tembe podria insertà un anunci a algún diari "afin al regime", demanan " ideas" , fins ici es pot arribar. nous avons perdu les idèes ¡¡¡, mon colegue le phantomme de l'opera esta al atur, peut etrê, il est interessè.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Eduard fletxa Barcelona
30 de març de 2010, 18.19 h

A Jordi i Sílvia. Es compren que defenseu el vostre partit. Però si la mateixa mirada crítica que teniu contra els que ataquen ERC la tinguéssiu amb vosaltres mateixos potser seríeu més creïbles. No hi ha ningú que cara a cara sigui incapaç de reconèixer l'error com a mínim que ha suposat el segon Tripsrtit i intentar almenys formar un govern amb CIU que tampoc ninú no dubta que hauria dojnat molt més de sí que el Tripartit i amb a amb la capitalitazació del vot d'esquerres. Ara s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Jordi(SC) fletxa guarnerius@telefonica.net
30 de març de 2010, 11.13 h

(Sic)"Els eixos temàtics de la campanya socialista estaran marcats per la crisi, la immigració i el desplegament de l'Estatut". I jo els pregunto: Desplegament de quin estatut ens parla aquest bonhome???. Del que serà retallat per segona vegada ???. No em feu riure. Només podeu enganyar a quatre babaus. En quant als comentaris de la Sílvia Martínez, l'he de felicitar. Sí nena, sí. Molt bé. Això són raonaments ben fonamentats. Només vull afegir: Per mor de què hi ha persones que desq... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Xavier fletxa tarragona
30 de març de 2010, 10.02 h

Noooii !! quin greu em sap per en Zaragoza !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9 Sílvia Martínez
30 de març de 2010, 04.12 h

#7 Afegiria un detall. Més que com a "resultat d'enquestes", ja veus quina aberració!, i més que una previsió acceptable com a pagament de la culpa que envies a ERC, si es desplomés (que espero no passi per moltes raons i una és la falsedat del mite que em presentes), més aviat seria per la força dels mals desitjos que han escampat arreu suposats crítics i alternatius que no saben definir-se si no és contra algú, tot un vici, pel que veiem. I ho dic així també per a dir-ho amablemen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8 Sílvia Martínez
30 de març de 2010, 03.50 h

#7 Sí, Helena, però és que jo no deixo que les meves percepcions o valoracions estiguin dominades per les enquestes a l'ús i abús en que ens movem. No he parlat de previsions ni res semblant, sinó de mínima educació. I he fet una crítica a l'odi expressat, perquè els projectes i aspiracions que es fonamenten en aquesta actitud són, per dir-ho curt, una merda, i de conseqüències que ja coneixem en la història i actualitat.
Sé que hi ha una part de l'independentista mobilitzat que n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Helena fletxa Barcelona
30 de març de 2010, 02.53 h

Sílvia, ERC s'ha venut al enemic, i això no te perdó. Les enquestes desplomen esquerra cap als 12 diputats només, i ja veuràs com la valentia i la frescor d'en Jan arrassa!


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6 Sílvia Martínez
30 de març de 2010, 02.23 h

#5 Diria que li fas flac favor a la candidatura d'en Laporta amb aquestes consignes.
També flac favor a la política i a un procés electoral acceptable. I a moltes altres coses, com ara el projecte per la independència.
A parer meu, el desig que llences contra ERC és una cagada si el què pretens és mostrar opinió, o postura, o alguna altra cosa que no sigui odi. També diria que no veus gaire bé com ha anat tot plegat, ni on estem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
30 de març de 2010, 00.31 h

Espero que ERC es pudreixi en l'oposició i recapaciti d'haver-li donat tot el poder al enemic PSOESPAÑOL


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.