directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Espanya no té cap escrúpol en utilitzar l’esport per fomentar el nacionalisme espanyol

Rajoy es fa la foto amb els jugadors espanyols que sense cap mena de dubte juguen per molts diners amb “la Roja.” Cobren i molt, això si, són patriotes!

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Malgrat la crisi els jugadors de la Selecció Espanyola neden en l’euro i Mariano Rajoy no té cap escrúpol en  fomentar el nacionalisme espanyol mitjançant l’esport. 300.000 € per cap si guanyen  l’EUROCOPA, a més del diners per drets d’imatge, converteixen  la selecció anomenada “la Roja” en la més “Lila” que cap altre d’Europa, un veritable homenatge als bitllets de 500.-€. Encara podem recordar les critiques rebudes per Carod i Maragall per haver anat a Macao a recolzar la Selecció Catalana d’hoquei, aquests articles de Luís Maria Anson i del Miquel Porta Perales demostren la hipocresia que gasten.
 

Rajoy amb la Lila
Rajoy amb la Lila


La Selecció Alemanya a Auschwitz
La Selecció Alemanya a Auschwitz


Carod amb la Selecció Catalana a Macao
Carod amb la Selecció Catalana a Macao


President Maragall a Macao amb la Selecció Catalana
President Maragall a Macao amb la Selecció Catalana

Comparteix
   

Les seleccions Alemanya i Anglesa visiten Auschwitz, Espanya ni s’ho planteja

La selecció Alemanya ja ho ha fet i en els propers dies la selecció Anglesa visitarà el camp de concentració d’Auschwitz per homenatjar i sobretot recordar als milions de persones que hi van perdre la vida en aquell horror. Un gest que els honora i que ha tingut gran transcendència.
Però Espanya ni s’ho planteja, com si no perdessin la vida milers de ciutadans de l’Estat Espanyol als camps de concentració nazis, és clar els que van perdre la vida eren els perdedors,  i, és clar Espanya mai demana perdó. Perquè alguna responsabilitat té Espanya per permetre que milers de ciutadans de l’Estat perdessin la vida als camps de concentració gestionats per un regim aliat del franquisme. Encara avui el Govern Espanyol no ha demanat disculpes per l’assassinat del President de Catalunya, Lluís Companys, cosa que sí  va fer el Govern Alemany. 

Catalunya no pot tenir seleccions, perquè Espanya necessita tapar les seves mancances com a país amb les victòries esportives

Espanya sense els jugadors catalans no podria gaudir de bona part de les darreres victòries de l’esport anomenat espanyol, per Espanya les seleccions catalanes o basques són una raó d’Estat i porten anys fent tot el possible per poder garantir les seves victòries, fins i tot ha quedat demostrat per la història que han utilitzat el joc brut i el pagament de dietes i altres serveis per boicotejar qualsevol intent de reconeixement internacional de seleccions diferents a l’espanyola.

Espanya pot tornar a guanyar, però practicant el joc brut

La Selecció Espanyola és sens dubte una de les favorites en aquesta Eurocopa de seleccions, però ho és per tenir en un equip jugadors “segrestats” que en condicions normals ho farien amb la selecció Catalana o Basca. La Selecció Espanyola té aquesta avantatge de poder comptar amb jugadors de tot l’estat per la força de la llei i dels diners.

Igual que milers de catalans i bascos van xiular l’himne espanyol, milers de catalans i bascos seran una mica més feliços si Espanya és eliminada quant abans millor.

Malgrat el políticament correcte i que alguns ho vulguin dissimular, molts bascos i catalans somien amb que Espanya sigui eliminada el més aviat possible per evitar veure i suportar l’espectacle de polititzar en clau nacional espanyola la victòria de la selecció, aquesta és una realitat. Mentre Catalunya no tingui seleccions oficials en tots els esports, les victòries d’Espanya no són del tot senceres, guanyar amb joc brut no és l’estil dels catalans.
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
26 de juny de 2012, 23.04 h

La Selecció Espanyola tindria que visitar EL VALLE DE LOS CAIDOS Que lo costrulleron presos Republicanos presos catalanes y muchos murierin alli ELS DEL BARÇA Tindrien que fer al Mateix molt més PATRIOTISME CATALÀ i puja al Monastir de Montserrat antes de empesar la Tempirada bisitar LA VERGE DE MONTSERRAT Recuparar aquesta tradicció que ja tenia al BARÇA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Anna fletxa SWabadell
3 de juny de 2012, 19.48 h

Per molt que el nacionalisme diferenciï Espanya i Catalunya, mai hi haurà cap diferència catalunya és part d'Espanya des de sempre, el mateix que Sabadell és part de Catalunya, per moltes vegades que es repeteixi mai serà una realitat, el nacionalisme reescriu la història a la seva conveniència , és el càncer de la nostra època, és molt destructiu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Rauric fletxa La Guingueta
3 de juny de 2012, 18.11 h

Almenys, si els espanyols fossin llestos i ens deixessin tranquils parlant el nostre català i seguint en pau les nostres costums, ens deixessin jugar amb la nostra selecció i ens tractessin millor, però no, a sobre ens han de incomodar amb sentencies, lleis i decrets que retallen els nostres drets. Apa nois, cada cop ens van deixant menys espai per respirar. No ens deixen altra alternativa que pensar amb la fugida i deixar que ells sols aprenguin a treballar i guanyar-se les garrofes sense r... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Pere fletxa Terrassa
3 de juny de 2012, 13.45 h

No és nacionalisme és patriotisme, a veure si apreneu a diferenciar patriotisme amb nacionalisme.

Aquests milers de bascos i catalans que van xiular l'himne i que s'alegraran de la eliminació de la selecció espanyola, haurien de ser coherents i xiular als jugadors de la selecció del Barça i del Bilbao cada vegada que el Barça i el Bilbao juguin al seu camp .

Però els borregos del futbol són tan limitats i covards que no saben relacionar una cosa amb una altra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Gerard fletxa Munic
3 de juny de 2012, 12.33 h

#2 Téns raó Sara!

Els jugadors no tenen cap interès a representar Espanya o Catalunya. Els interessa jugar i cobrar, que jugar amb la selecció dóna molta publicitat i no seran sempre al Barca.

Si mireu, per exemple, paios com en Rafael Nadal, tant defensar Espanya, i el molt bandarra està afincat a Suissa. Clar, perquè allà paga molts menys impostos. Però tots el veuen com a espanyol.

Doncs per mi, que juguin amb els colors que vulguin, però que es posin d'acord d'una vegada. Veig... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
3 de juny de 2012, 12.25 h

Que els rebentin ràpid i fora la camiseta....


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Tomppa fletxa Sabadell
3 de juny de 2012, 10.39 h

Qualsevol català qui juga a selecció espanyol = 100% espanyol ... fins quan els catalans creu que FC Barceona i els seus jugadors tenen res a veure amb Catalunya ... malament. Quan FC Barcelona va començar portar logo d'un país amb dictadura no he vist que els catalans volen boicot ? No veig catalans com una nació amb valors ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Vicenç Ramneda i Ullar fletxa Sentmenat (CATALUNYA)
3 de juny de 2012, 10.18 h

Catalunya tenia la seva pròpia selecció nacional de futbol 8 (vuit!) anys avanç que els espanyols la seva! Les dictadures ens les varen prohibir i, pel que es veu, si no ens ho han tornat, és que Espanya continua sent una dictadura o,si voleu, un "règim".

Visca la llibertat de Catalunya!
Visca Catalunya estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Sara fletxa Tarragona
3 de juny de 2012, 08.12 h

Si els jugadors del Barça col·laboren amb aquesta tropa, després que no vagin amb les banderetes i els "visca Catalunya". Potser ja cansa el doble llenguatge i la hipocresia. Estan amb uns o amb els altres. Ja és hora de parlar clar. I no crec que cap jugador barcelonista necessiti el diner brut dels espanyols (robat als catalans) per trair el seu país. Si han de jugar amb la Coja (que és el que seria sense ells) que hi juguin, però ja saben què han de fer. I si ho donen tot per Espanya... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.