directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 14:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Tortosa acollirà el 29 de maig el Dia de les Seleccions Catalanes 2010

La festa de les seleccions catalanes arriba a la seva cinquena edició

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Tortosa acollirà el dissabte 29 de maig la festa de les seleccions catalanes d'engany després de la signatura aquest matí del conveni entre el president de la Plataforma, Xavier Vinyals i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel. L’activitat estrella serà l’inici de la campanya Volem que Catalunya jugui el Mundial Brasil 2014! consistent en què tothom qui ho desitgi pugui reivindicar-ho marcant gols a diferents porteries del camp de gespa artificial de Ferreries. El Dia de les Seleccions, l’autèntica festa de l’esport català, les seves seleccions i la reivindicació de la participació de les Seleccions Catalanes en competicions internacionals, arriba per primer cop a Terres de l’Ebre convertint-se en la cinquena edició després de Vic (2006), Reus (2007), Girona (2008) i Mataró (2009).
Dia de les Seleccions Catalanes
Comparteix
   

El cartell del V Dia de les Seleccions mostra el Sant Crist de Rio amb les quatre barres. A meitats de maig està prevista l’emissió de l’espot de la campanya que s'emetrà en prime time per TV3 així com moltes altres accions com una recollida de signatures similar a la de 1999 on 521.249 persones van sonar suport a les Seleccions. La campanya tindrà vigència fins el 2014 i s’estudiarà si tots aquests suports es fan arribar formalment, en to positiu explicant la voluntat de molts catalans de veure Catalunya competir oficialment, a la FIFA.

Altres activitats potents d’enguany són el Catalunya-Suècia de futsal, el Catalunya-França de tennis taula, el Catalunya-Bèlgica de korfbal, una cursa popular d’obstacles, una arrossada popular i un concert de fi de festa amb un cartell de luxe: Els Pets, Brams i Lexu’s.

Al maig hi haurà una nova roda de premsa a Tortosa i Barcelona on detallarem amb més exactitud totes les activitats i horaris. A la foto ajuntada amb el cartell hi apareixen d'esquerre a dreta: Jordi Gaseni, representant territorial de l'Esport a Terres de l'Ebre, Jesús Auré, coordinador de Desplegament Territorial i Institucional de la Secretaria General de l'Esport, Xavier Vinyals, president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Ferran Bel, alcalde de Tortosa i Pere Panisello, vicepresident de la Diputació de Tarragona i Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
arnau fletxa vinaixa
30 de març de 2010, 16.53 h

Endavant amb les Seleccions Catalanes, bona feina Plataforma. Ens veiem tots a Tortosa!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.