directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 16:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern indemnitzarà els taurins

Les entitats taurines reclamen a l'administració entre 300 i 500 milions d'indemnització, en base al negoci que van fer l'any 2007

Comentaris 25  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

El sector taurí instal·lat a Catalunya rebrà una indemnització per part del govern català, després que el Parlament de Catalunya aprovés la prohibició de les curses de braus. Ho ha afirmat el portaveu de l'executiu, Francesc Homs, que ha dit que les compensacions econòmiques s'ha començat a negociar i que s'han de complir per llei de la cambra catalana. 'Hem de complir la llei que s'ha aprovat al Parlament' i que establia aquestes compensacions, ha assegurat el portaveu. Les entitats taurines demanen fins a 500 milions d'€ de compensació. 

Comparteix
   

El Govern català va iniciar les negociacions per fixar la possible compensació econòmica que es deriva de la prohibició de les corrides, adoptada per la majoria del Parlament a l'estiu del 2010. La llei catalana recull que el procés negociador pot prolongar-se sis mesos i que els efectes econòmics de la prohibició es poden traslladar al pressupost del 2013 o "al que es derivi de l'expedient d'indemnització tramitat".

Un estudi patrocinat per entitats taurines va fixar la compensació entre 300 i 500 milions d'euros, tenint en compte el dany emergent i el lucre cessant, i prenent com a base les 111.000 entrades venudes el 2007 a una mitjana de 40 euros cadascuna.

Paral·lelament, entitats taurines han presentat més de mig milió de firmes al Congrés dels Diputats per tramitar una iniciativa legislativa popular (ILP) a favor que aquestes celebracions siguin declarades bé d'interès cultural, mentre que el PP ha portat al Tribunal Constitucional (TC) la prohibició catalana per determinar la seva legalitat.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
12 de juny de 2012, 20.45 h

bé. així rebran els diners públics per la indemnització i podran continuar fent "corridas" car aquest any 2012 madrid aprovarà (la ILP) que els "toros" siguin Bé d´Interès Cultural i amb això, la normatica catalana de fireta dels "toros" inclosa dins de la llei de protecció dels animals de catalunya quedarà en no res. No ho dic jo sinó el mateix president de la comissió de cultura del congrés, reconegut protaurí, encarregada de tramitar la ILP protaurina, afirma literalment que a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30 Alfred Blas Pérez
Alfred Blas Pérez fletxa [object Object]
12 de juny de 2012, 19.04 h

Els ingresos que diuen, corresponen als declarats per pagar els impostos pertinents? Crec que en lloc de cobrar el que han de fer és pagar!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
SPAIN IS BANKIA fletxa La llotja del Bernabeu
12 de juny de 2012, 17.20 h

#28 Encara que t'hagis posat un altre nick, el teu estil et delata. L'estil sintàctic i el vici aquest que tens d'escriure a brams (majuscules=cridar)
ES QUE NO ENGANYES A NINGÚ, CATALONIA SPANTALL |:-(


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
12 de juny de 2012, 15.41 h

NO ENTIENDO ESTOS SOPLAPOLLAS QUE AHORA SE ESCANDALIZAN. CUANDO EL PARLAMENTO REGIONAL CATALAN APROBO ESTO, YA LO DECIA EL TEXTO DE LA LEY.

CASO CONTRARIO SERA DENUNCIADO ANTES LOS TRIBUNALES DE LA EUROPA QUE TANTO AMAIS PARA QUE SE VEA COMO SOIS DE FASCISTAS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
JOSEP MARIA fletxa Barcelona
12 de juny de 2012, 11.55 h

Vergonyós, intolerable!.
Als petits botigués que han hagut de tancar les portes ofegats pels impostos i arraconats per les grans superfícies, a aquests qui els indemnitzarà?. Ja n'hi ha prou d'afavorir als poderosos!.
Tenim un govern incapaç d'exigir les obligacions contretes per l'estat espanyol i aquí són més papistes que el Papa. Realment vergonyós.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Joan fletxa Barcelona
12 de juny de 2012, 11.18 h

#14 Ni cas li heu de fer... que no sabeu de qué va?..


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Ferran fletxa Maresme
12 de juny de 2012, 11.05 h

A veure no ho entenc:

- perquè el 2007 ?: els anys segúentes es vengueren menys entrades !
- 111.000 entrades per 40 euros són 4,4 Meur; perquè demanen 500 Meur ??!!
- El lucre cessant és el benefici que es deixa d'obtenir per deixar de fer una activitat: totes les fonts, incloent les empreses taurines, han expressat que tots els darrers anys l'activitat donava pèrdues (és a dir, que no cobrien les despeses amb els ingressos de les entrades). Per tant, el que ha passar és q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
12 de juny de 2012, 09.11 h

Si no fos el sector taurí ( tipical spanisch) segur que s' hagues deixat caure...... en caiguda lliure tal i com ja fa temps anava baixant. Ara amb el fabulòs rescat que paguem tot els ciutadans ( tan i tan retallats!!) els seus empresaris podran dedicar-se a d' altres coses, molt mes sucosses per a la seva economia.......... Et felicito fill!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
12 de juny de 2012, 08.15 h

Si aquets diners serveixen per callar la boca definitivament a aquets psicòpates i serveixen perquè no es torni a matar un sol brau a Catalunya, els pagarem ben de gust, ara, no si val un cop cobrat anar a plorar a Madrit per intentar recuperar les "corridas". Jo d'ells, agafaria la pasta i me'n tornaria al "pueblo" a viure la vida que és el que millor saben fer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.