directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Catalunya, Balears, Euskadi i Galícia premien l'empresa Eroski pel seu compromís amb la llengua

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La cadena d'alimentació Eroski, que a Catalunya actua com a Eroski/Caprobo, rep aquest dimarts de mans dels màxims responsables de la política lingüística dels governs català, balear, basc i gallec el II Premi a la Promoció de la Realitat Plurilingue de l'Estat Espanyol, un guardó que en la seva primera edició ja va destacar la tasca de Microsoft en l'edició dels seus productes en les llengües cooficials. Eroski rep la distinció en reconeixement de la seva política comercial d'incorporació de les quatre llengües des de finals de 1970.

Comparteix
   


Etiquetes
El president del grup Eroski, Constan Dacosta, recollirà la distinció en un acte on participarà el secretari de Política Lingüística de la Generalitat, Bernat Joan; la consellera de Cultura del govern basc, Blanca Urgell; el viceconseller de Política Lingüística del govern basc, Ramon Etxezarreta; el secretari general de Política Lingüística de la Xunta de Galícia, Anxo Lorenzo, i la directora general de Política Lingüística del govern de les Illes Balears, Margalida Tous.

El premi té com a objectiu reconèixer la trajectòia de persones, entitats o empreses en l'àmbit de la promoció i la incorporació de la diversitat lingüística de l'Estat, i s'inscriu en el marc del protocol de col·laboració en matèria de llengua que tenen subscrit els quatre governs. En la seva primera edició els quatre governs van guardonar Microsoft en reconeixement a la tasca realitzada per adaptar els seus nous productes de programari a les diferents llengües de l'Estat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
30 de març de 2010, 15.16 h

Microsoft no ha fet res per llengua catalana! No es pot comprar portatils o ordinadors des de botigues i durant instal·lació a escollir llengua com es pot fer a moltes altres països on tenen més que una llengua ... han equivocat i donat premi a microsoft per fer RES!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.