directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'Oficina Antifrau s'aprovarà aquest mes, i tindrà incidència en els ajuntaments

Ha estat durant molts anys una bandera d'Esquerra

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El Govern té previst aprovar aquest mes de juliol, en principi en la reunió de dimarts que ve, el projecte de llei de l'Oficina Antifrau, un projecte que va provocar polèmica la passada legislatura, sobretot per enfrontaments entre PSC i ERC. Ara, els tres partits s'han posat d'acord. Aquest organisme podrà investigar la Generalitat, però també tindrà certa incidència sobre els ajuntaments, segons fonts del Departament de Governació. El fiscal anticorrupció David Martínez Madero es perfila com a principal candidat per ser el director de l'organisme.
oficina antifrau diners targetes targeta crèdit
Comparteix
   


Etiquetes
Segons fonts del Departament de Governació, el projecte de llei de l'Oficina Antifrau ja ha passat pel consell tècnic de la Generalitat i està previst que s'aprovi en el proper Consell de Govern, de dimarts, o bé el de finals de juliol. D'aquesta manera, s'enviarà al Parlament perquè comenci la seva tramitació, que es farà durant el següent període de sessions.

La previsió del Govern és començar a treballar en l'estructura de l'Oficina Antifrau després de l'estiu, en un procés paral·lel a la tramitació parlamentària. De fet, ja hi ha una persona de l'executiu que hi està treballant. L'Oficina es constituiria com una entitat autònoma i està previst que depengui del Parlament.

La voluntat és que aquest organisme pugui investigar la Generalitat, però que també tingui certa incidència sobre els ens locals, un punt que va ser conflictiu la passada legislatura entre els partits de l'executiu que aleshores presidia Pasqual Maragall.

El Govern vol que el director sigui escollit pel Parlament. Ja la passada legislatura el nom de David Martínez Madero, fiscal anticorrupció, va sonar amb força per dirigir l'oficina. Martínez Madero continua sent el principal candidat a dirigir aquest organisme un cop es constitueixi.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Amic fletxa Lleida
20 de juliol de 2007, 13.01 h

Aquesta notícia demostra una vegada més que ERC està fent feina i de la bona dins el govern de la Generalitat. Si no hagués estat per ells mai a la vida hi hauria hagut una oficina que investigués a fons els casos de corrupció.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.