directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Orgia de malversació pública, última parada?

La vergonyant història de Carlos Dívar, el jutge en cap del poder Judicial i del Suprem, arriba a la seva fi i deixa tocada la cúpula de la justícia espanyola

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant


La dimissió de Dívar sembla inevitable. L’ínclit va perdent els suports del Govern a mesura que es coneixen més escapades pagades amb diners públics i les mentides d’aquest per justificar-les. Els actes del bicentenari del CGPJ amb la foto de rigor amb el Rei podrien haver precipitat la caiguda perquè la Zarzuela vol evitar com sigui la foto “explosiva” del monarca, que encara té tendre l’afer Botswana, amb Dívar, que té la imatge completament deteriorada a causa del les alegries del jutge pagades amb diners públics, tot i que molts jutges del Tribunal Suprem que l’envolten hagi volgut tapar l’afer al·legant que no hi veuen delicte en els seus viatges.
   

Comparteix
   


Etiquetes
Dívar s’ha vist obligat a convocar per dissabte un ple extraordinari del Poder Judicial per discutir la seva dimissió. Han esta cinc dels vocals progressistes del Consell General del Poder Judicial qui han forçat la convocatòria del ple davant una situació que veuen insostenible. Fins l’últim moment Dívar ha intentat retardar el ple convocant-ne un, a iniciativa pròpia, per al divendres 21 i així poder celebrar el bicentenari de la institució que presideix prevista per aquesta setmana.
 
El jutge Dívar ha justificat alguns desplaçaments de quatre o cinc dies, pagats amb diners públics, per actes que en realitat duraven unes hores, i algunes de les dates al·legades no es corresponen amb la data de l'esdeveniment, i fins i tot hi ha institucions que neguen la seva presència. Malgrat que el Consell parla d'error, el poder judicial es va veure obligat a aclarir que la visita a Bilbao per a la presa de possessió del president del Tribunal Superior de Justícia del País Basc, inclosa en la documentació que va presentar Dívar, era un error, assegurant que es va tractar d'una invitació de la Conselleria de Turisme de Cantàbria per visitar Santillana del Mar, la qual cosa ha estat desmentida per l'expresident càntabre, Miguel Ángel Revilla. En declaracions a El País, aquest ha deixat clar que: "Ni jo ni el meu conseller de Turisme l’hem convidat. Que ens ensenyi la carta! ". A més afegeix que no el coneix personalment i que a Cantàbria no l’han vist mai. Dívar també va incloure una despesa de 2.000 euros per un suposat viatge a Santiago de Compostela per impartir una conferència el 20 de juny de 2010 que realment va tenir lloc al novembre.

Tot plegat fa inconcebible que l’actitud de Dívar sigui excusada per alguns magistrats  que l’envolten i que el PP negui la seva compareixença al Congrés per defectes de forma. El tribunal Suprem queda deslegitimat en voler tapar les vergonyes del seu president.
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
GRO fletxa Girona
17 de juny de 2012, 12.22 h

#8 La condició sexual del paio aquest no hauria d'importar el més minin. Sempre que aquest no tingui actituds hipòcrites. Com aquell pepero mallorquí antihomosexuals, cristià, casat i emmainadat, que el van denunciar per gastar-se diners públics en festes gais plenes de coca...
Lamentable és que legalment no sigui culpable, o sigui, que potser dimitirà, però se'n portarà la jubilació igual, no pagarà el que s'ha gastat i a no tindrà cap problema judicial...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Carles fletxa Vic en tramits de ser independent !!
15 de juny de 2012, 19.27 h

Aquest "senyor" fot una cara de maricon que no s'aguanta,em recorda els hermanos dels coleg-gis religiosos privats i lo greu de tot aixo es que dona pel darrera pagant nosaltres les seves cafranades,aquesta es la gentuza que ha de compartir justicia als nostres veins espanyols ? esteu ben arreclats fills de Isabela catolica !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
15 de juny de 2012, 13.40 h

#2 SÍ, que n'hi ha de sans; ataquem només al qui fa la malifeta.. D'acord amb el que dius, aquest senyor (és un dir això de sr.) l'ha feta molt gran, IMMENSA, INDIGNA; VERGONYOSA, REPETIDA, IMPERDONABLE,... Ha d'anar fora dels càrrecs i crec que HA DE RETORNAR ELS DINERS PÚBLICS que ha robat per a usos particulars.
És més, Un jutge que ha fet accions com aquesta, A CONSCIENCIA, DE FORMA CONTINUADA i que, un cop s'ha conegut, declara que ha actuat bé i de forma correcta..., caldr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
PereelDigne fletxa Granollers
15 de juny de 2012, 12.27 h

Llegiu l'excel·lent article de Vicent Partal a Vilaweb. Un article que ha fet en català i en anglès:

http://www.vilaweb.cat/editorial/4020397/nosaltres-som-ells-carta-amic-europeus.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
carles fletxa sitges
15 de juny de 2012, 11.46 h

Independència d'aquesta gentusa ja! Jo vaig a Suècia amb freqüencia i em cau la cara de vergonya quan em diuen "vosaltres els espanyols". És difícil fe'l-se entendre que nosaltres som catalans i que volem sortir-nos d'aquesta porqueria d'estat espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
PereelDigne fletxa Granollers
15 de juny de 2012, 10.42 h

Hem de marxar ben ràpit d'un estat que és la riota d'Europa i un èscàndol perpetu. Col·laboreu amb un partit polític independentista o veniu a l'ANC. Entre tothom fotrem el camp d'aquest fangar que és Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
15 de juny de 2012, 10.33 h

Excelent foto. Observeu els rostres plens de vici, depravació i follia sexual...... ESPERPENTIC !!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
David Maria fletxa Barcelona
15 de juny de 2012, 09.48 h

Però hi ha algun jutge o jutgessa sa a Espanya?

Els pocs que quedin el podriran aviat. La justícia a Espanya i a Catalunya FA FÀSTIC I EM REPUGNA !!!!

Som més una república bananera (bé una monarquia) que una democràcia.

Visca la revolució francesa !!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Carles fletxa Vilanova
15 de juny de 2012, 09.18 h

No hi veig cap motiu de deslegimització. Aquest personatge simplement fa el que porta implícit ser un alt càrrec del funcionariat espanyol. En tot cas me n'alegro que tothom ho sàpiga, sembla que el periodisme d'investigació en aquest país no existeix...l'ha hagut de fer ben grossa i per molt de temps perquè algú se n'adonés...vergonya cavallers.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.