directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

ERC, les JERC i els sindicats CCOO i UGT diuen prou a la #vergonyaN2

Han convocat un gran acte aquest dissabte al migdia a Bàscara per denunciar el greu dèficit de les infraestructures gironines #tallemlaN2

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

aragirona.cat.-  El clam perquè l'N-II sigui una carretera desdoblada al llarg de les comarques gironines es farà sentir aquest dissabte a peu de carretera. ERC, les JERC i els sindicats CCOO i UGT han convocat una concentració a l'alçada de Bàscara (Alt Empordà), que s'acompanyarà d'una marxa lenta, per fer palesa la necessitat de convertir la carretera en una autovia. "És un autèntic túnel negre", "els conductors s'hi juguen la vida a diari" o "la situació actual és un escarni" són algunes de les definicions que s'han deixat sentir aquest matí, durant la presentació de la protesta. Els convocants fan una crida a la ciutadania, als partits polítics i als ajuntaments perquè s'adhereixen "massivament" a la concentració.

Comparteix
   


Etiquetes

Aquest dissabte al migdia el malestar per l'N-II a les comarques gironines tornarà a sortir a peu de carretera. ERC, les JERC i els sindicats CCOO i UGT han convocat una concentració a Bàscara, que s'acompanyarà d'una marxa lenta de vehicles, sota el lema 'Desdoblament de l'N-II ja!'.

El clam unànime que els manifestants volen fer arribar a l'Estat és, de nou, que es desencalli d'una vegada per totes el desdoblament d'aquesta carretera al seu pas per la demarcació. Els organitzadors llegiran un manifest on, entre d'altres, es critica "la incompetència del Ministeri de Foment" per licitar i adjudicar les obres, es reclama la gratuïtat de l'AP-7 mentre la via continuï empantanegada o s'exigeix que es posi fre a la sagnia d'accidents que acumula l'N-II (on, durant els darrers quatre anys, una setantena de conductors hi ha perdut la vida).

"No és que parlem ja d'un punt negre, sinó d'un autèntic túnel negre", assegura la secretaria general de la UGT a les comarques gironines, Dolors Bassa. "L'estat precari de l'N-II és un fre per a la competitivitat del territori i suposa que, dia a dia, molts treballadors s'hi juguin literalment la vida quan hi circulen per anar a la feina", hi afegeix el seu homòleg a CCOO, Bartomeu Compte.

Els organitzadors fan una crida a conductors, ciutadans, partits polítics i ajuntaments perquè se sumin a la protesta i facin que la concentració sigui "massiva". Per a la diputada d'ERC a Madrid, Teresa Jordà, aquesta és l'única manera de fer sentir al govern espanyol el malestar "pel dèficit flagrant en infraestructures i l'escarni que els pressupostos generals han suposat per a Girona".
 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Joan fletxa Palamós.-
17 de juny de 2012, 16.03 h

Jo sóc de l'ANC i com altres companys també varem estar a Bàscara. ERC val més que s'entretingui a defensar l'ara oblidat (?) independentisme. Quina vargonya i traició !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Laia fletxa Girona
16 de juny de 2012, 08.26 h

#2 NO tots són iguals, a Girona la bona tasca ha fet que signessin un manifest conjunt molt esperançador, i per tant no cal criticar als sindicats que a Girona són nacionals catalans


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Montse Guils fletxa L'Hospitalet
16 de juny de 2012, 08.20 h

Però per favor, què hi fan CCOO i UGT tallant la NII??? Aquests van ser els que van carregar contra el novullpagar 1 i 2, no? Ningú no entén què hi fa ERC i JERC amb aquests sindicalistes grocs que defensen interessos corporatius però mai el poble de Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Laia fletxa Girona
15 de juny de 2012, 22.39 h

Ja era hora que els gironins i gironines fessim les coses com toca, prou robatori


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.