directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

S'obren al bany totes les platges d'Eivissa afectades pel vessament de fuel

Després de confirmar-se la salubritat de les seves aigües

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Totes les platges d'Eivissa que s'han vist afectades aquests últims dies pel fuel procedent del vaixell 'Don Pedro' estan ja obertes, després que ahir a la tarda s'autoritzés l'obertura de la platja de s'Estanyol i Cala Llonga, on oneja la bandera groga per prevenció. Segons ha informat en roda de premsa la directora general d'Emergències, Cristina Ferrer, la platja de Cala Llonga encara va restar tancada ahir a la tarda entre les 15.00 i les 17.00 hores, temps aproximat, per la presència de petites quantitats de fuel, mentre que es Canar va veure's afectada per l'arribada a la costa d'"emulsionat" derivat de les tasques de neteja.
talamanca platja eivissa platges illes
La platja de Talamanca

Comparteix
   


Etiquetes
Segons ha explicat, el tram de litoral comprès entre Talamanca i Cala Llenya va tenir durant tot el dia d'ahir un cordó de barreres absorbents per prevenir el combustible, mentre que les barreres absorbents desplegades en el litoral sumen un total de 8.500 metres, i es mantindran fins que s'evacuï tot el fuel de dins del vaixell. Tot i així, Ferrer ha insistit que la situació està "normalitzada" a totes les platges.

Per la seva banda, la directora de Salvament Marítim, Pilar Tejo, ha anunciat que el capità marítim ha prohibit la navegació a la zona de l'enfonsament per preservar la seguretat, tant dels navegants com de l'operatiu desplegat, de cara a l'extracció del fuel de l'interior del derelicte que es portarà a terme en les pròximes jornades.

En un altre sentit, aquesta mateixa tarda l'empresa armadora ha presentat a Capitania Marítima el pla d'actuació per a l'extracció de tots els elements contaminants del vaixell, que podria aprovar-se previsiblement demà.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.