directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 20:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La independència ens assegura les pensions

Oriol Junqueras assegura que les recaptacions de la Seguretat Social a Catalunya cobreixen amb escreix el total del pagament en concepte de pensions.

Comentaris 13  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 20 vots )
carregant Carregant

Ho va dir en una entrevista a Cataluya Ràdio i ho va repetir en una conferència a la Unió Empresarial Intersectorial de Granollers, on l’havien convidat, i que va omplir a vessar. El president d’ERC convenç, perquè els seus arguments es basen en el coneixement, en el rigor, Junqueras domina els aspectes econòmics i la història econòmica la qual cosa li atorga credibilitat quan assegura que l’estat espanyol està enfonsat des del punt de vista econòmic i que ens arrossega cap a l’abisme, mentre l’economia catalana mostra símptomes molt positius i que la sortida de la crisi passa per gestionar els nostres recursos, assegurar les nostres pensions i encarar el futur amb èxit des de la República Catalana .


Comparteix
   


Etiquetes

Si algú no és independentista  que se’n faci ara
 
Els símptomes econòmics de l’estat espanyol són les d’un moribund en tots els aspectes., explica el líder republicà, l’ingent deute de l’administració pública, 580.000 milions d’euros, de les empreses -15 empreses de l’IBEX-35 tenen un endeutament de 200.000 milions d’euros- i de les entitats financeres, que tenen valors immobiliaris no realitzables de més de 300.000 milions d’euros, sumat dóna una situació catastròfica.

Pel que fa a les pensions Junqueras afirma que Catalunya paga més del que rep en forma de pensions i que per tant no cal patir. Els pensionistes cobren la jubilació de les contribucions actuals Ara paguem més, per tant tindríem superàvit, a més, assegura, el fons de reserva està invertit en títols de deute de l’estat espanyol, fons que ningú vol, “si és pensionista millor que li pagui la pensió la República Catalana que no l’estat espanyol en forma de deute de títols espanyols completament devaluats” explica Junqueras.
 
Pel que fa al sistema financer i l’assumpció de responsabilitats per part de bancs i caixes, Junqueras té clar que els estrets lligams entre el món polític, el financer i els mitjans de comunicació. fan difícil depurar responsabilitats i avançar L’entramat entre bancs, política i mitjans de comunicació a l’estat espanyol fa que qualsevol dels desastres del quals són responsables sempre siguin impunes .





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#13
17 de juny de 2012, 18.27 h

Si, cuando seamos independientes todos viviremos con sueldos, con privilegios y prevendas como los políticos y mossos y que pague Rita...............


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Jo fletxa aquí
17 de juny de 2012, 18.05 h

#7 Tu de digne tens el que jo tinc de budista, jajaja. Perquè arribeu a ser tan frikis??? Mare meva. Bandereta i nacionalisme i amb això ho arregleu tot, jajaja, fora aquest frikisme ultranacionalista de la terra dels Garcia Oliver, Ferrer i Guardia i Quico Sabaté. A la merda els nacionalismes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Jo fletxa aquí
17 de juny de 2012, 18.02 h

#9 S'ho creuen els manipulats per aquesta secta ultranacionalista i al servei de Convergència que avui es ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
17 de juny de 2012, 16.44 h

http://www.youtube.com/watch?v=nMCxUD0omYo
Si fossim independents d'espanya no tindriem dèficit, si no superàvit. Prou d'espoli financer, paguem molt a Espanya a través dels impostos i en rebem molt poc en serveis o inversions. L'Estat espanyol/ Reino de espanya és la principal causa del nostra empobriment.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Manel fletxa BCN
17 de juny de 2012, 14.00 h

De veritat, algú es creu el que diu aquest grassonet?.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 27
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Maria fletxa Montsia
17 de juny de 2012, 12.45 h

Bona tarda a tothom, penso que es molt bonic somiar, ens dona una mica mes de ganes de viure i de enfrontar les desfetes que dia rere dia sens tiren al damunt. Tenim que mentalitzar-nos, fins que no anessin tots a la una no i farem res, començant per els polítics i acabant per la societat en general tenim que fer força per una INDEPENDÈNCIA sense sorolls i en el cap fred. Endavant tots units ho podem aconseguir !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
PereelDigne fletxa Granollers
17 de juny de 2012, 12.00 h

Sort de líders com Junqueras que amb coneixement de causa posa els punts sobres les is i desarma als unionistes que asseguraven que amb la indepenència no cobraríem les pensions. Cal repetir-hi i escampar-ho: AMB LA INDEPENDÈNCIA VIURÀ MILLOR TOT EL POBLE CATALÀ!


Valora aquest comentari:   votar positiu 29   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
atlasac fletxa Vila-real
17 de juny de 2012, 10.04 h

La questió de INDEPENDENCIA depen de TOTS NOSALTRES de incitar a la gent que s´interrogue al marge de l´influència de les TV. SAP QUE AQUESTA FASTIGOSA CRISSIS QUE PATIM ES CUASI SEGUR AL SEU VOT? encara vol continuar amb més del MATEIX? NO ESTIMA AQUESTA TERRA? NO ESTIMA LA GENT NO VOL QUE SIGUI LLIURE? MILITE I VOTE COM SEMPRE A FET PERO SI LA VOL LLIURE I FELIÇ NO HI HA MES REMEI QUE VOTAR INDEPENDENCIA FORA ESCLAVITUT! FORA CADENES!!! i sobretot FORA TIRANS INVASORS I BOTIFLERS QUE EN... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
17 de juny de 2012, 09.54 h

Cal que el mon empresarial perdi la por i s'impliqui obertament en les virtuts i beneficis d'un estat propi. Mes que ningú sabem que es tenir un mal soci i a sobre, que només vingui a la empresa per manar i controlar i escurar la caixa,qui o vol?. Diem prou d'una vegada!. Via fora que tot esta per fer... i tot es possible !
Visca Catalunya lliure !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
atlasac fletxa Vila-real
17 de juny de 2012, 09.53 h


MIREU SI ES SENZILL.......

Si jo manés UN DECRET MEU i en 10 minuts aquesta CRISSIS de CATALUNYA d´Ecspanya de Grècia, etc. estaria acabada.....mireu m´he tret un pèl del cap i.....no és VERITAT lleveussen un i mireu els pèls que hi ha, jo no els he contat, però ho podeu fer vosaltres...a veure si us antereu....aquesta ERA MODERNA ESTA "FINITA" t´he que venir la NOVA!!! vosaltres mateix!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.