directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 06:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Avui se sabrà el substitut de Piqué al capdavant del PPC

El partit conservador realitzarà a les 19:30 una reunió del comitè executiu

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

En un partit tant "recte" com el PPC, ara tot són preses per tancar demà aquest capítol amb un nou president. Aquest s’escollirà avui a dos quarts de vuit del vespre en una reunió del comitè executiu. L'escollit es mantindria al capdavant del partit fins a la celebració del proper congrés, previst per després de les eleccions generals. Sonen com a possibles substituts els noms d'Alberto Fernández Díaz o Daniel Sirera.
seu ppc partit popular
Xavier Garcia Albiol i Rafael Luna, a les immediacions de la seu del PPC, al carrer Urgell de Barcelona / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Aquest vespre, a dos quarts de vuit del vesrpe, hi ha convocada una reunió del comitè executiu del Partit Popular de Catalunya (PPC) per elegir president del partit. Així ho ha dit aquest dijous al vespre Rafael Luna davant la seu del partit a Catalunya. Durant la tarda d'ahir van estar presents a la seu Alberto Fernández-Díaz i Dolors Montserrat així com Francesc Vendrell, que posteriorment han abandonat la seu. S'han quedat a la reunió Xavier García-Albiol, Daniel Sirera i Rafael Luna, que no ha concretat res més sobre la situació creada arran de la dimissió de Josep Piqué com a president del PP català i de Francesc Vendrell com a vicesecretari general.

Rafael Luna, Xavier Garcia Albiol i Daniel Sirera han abandonat la seu del PPC a dos quarts de dotze de la nit, després d'haver estat preparant l'executiva d'aquest divendres, que haurà d'afrontar la nova situació creada després de la dimissió de Josep Piqué.

A la sortida, el secretari general del partit ha volgut enviar un missatge del calma, tot assegurant que hi ha una "sortida arreglada" i que no hi ha "cap problema per cobrir la vacant". Luna ha assegurat que, un cop escollit nou president, el partit continuarà treballant de cara a les pròximes eleccons generals. Luna també ha evitat avançar qui serà designat nou president, tot dient que la decisió es prendrà a l'executiva. Una de les possibilitats, segons algunes fonts, és la de Daniel Sirera, ara portaveu del partit.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Peret fletxa Barcelona
21 de juliol de 2007, 09.38 h

Com que, necessàriament, serà pitjor que en Piqué, hi sortirem guanyant. Com més es redicalitzin, més s'allunyen de la realitat del país... de mica en mica, s'arraconen ells mateixos. A veure si en un futur podem dir que no existeix un PP (Panda Putrefacta) entre nosaltres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
21 de juliol de 2007, 07.12 h

M'és totalment indiferent el que pugui passar en un partit on es troben feixistes, lerrouxistes, botiflers i aprofitats de tot pèl.
Dit això em fa gràcia pensar que el "nen" Fernandez-Diaz pugui ser el president del PPC(crec que ja ho ha estat) quan parla una cosa menys intel·ligible que el montillès. Ara bé, també té un poderós aspecte de llepa-culs que li anirà molt bé amb els vampirs de madrid. L'altre, el Sirera, també fa goig: un digne producte de la fàbrica Acebes, llagoter i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
esteve fletxa Lliçá d'Amunt
20 de juliol de 2007, 17.20 h

¡¡¡El Durán!!!!, que el sustituexi el Durán!!!!!!!!! El Pp milloraria la imatge i CyU es treuria aquesta rèmora ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
20 de juliol de 2007, 16.05 h

Tan m´enfot qui surti tots o la majoria que quedan al PP de Catalunya i que es del interes de Madrid son uns "mosega" a tenir en compte.
Els que surtin per no fer emprenya a Madrid i rebre les felicitacions oportunes des de la seva Central traïran la seva terra de naxença, esclar que aixó tan els hi en fot.
Estiguem alerta, doncs potser hauriem de comensar a oblida el seny i comença a tenir rauxa.Jo mateix la setmillonesima i escaig part d´aquest Pais començo a ten... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
20 de juliol de 2007, 13.23 h

El substitut que sàpiga el que s'hi trobarà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.