directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Una delegació de periodistes de la revista xinesa Food & Wine visita Catalunya

La direcció de la revista va manifestar interès per conèixer de prop els embotits i els vins, així com la gastronomia catalana

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Una delegació de periodistes de la revista xinesa Food & Wine visitarà Catalunya la setmana que ve convidada pel Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural. Cellers, la Boqueria, diverses empreses càrnies i vitivinícoles, així com restauradors, centren les activitats que aniran del 23 al 25 de juliol.
revista food wine
La revista Food & Wine

Comparteix
   


Etiquetes
El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), a través de l'empresa pública Promotora d'Exportacions Catalanes SA (PRODECA), organitza la visita d'una delegació de periodistes de la revista xinesa Food & Wine a Catalunya, del 23 al 25 de juliol, i s'emmarca dintre de les activitats de l'Any d'Espanya a la Xina, que tenen com a objectiu la projecció d'una imatge de diversitat cultural i qualitat que serveixi com a paraigües per a l'increment de relacions comercials amb Xina.

Food & Wine va manifestar interès per conèixer de prop els embotits i els vins, així com la gastronomia catalana. És per això que PRODECA ha preparat un recorregut que inclou la visita a les botigues Celler de Gelida i Vila Viniteca, de Barcelona, on podran apropar-se als diferents vins que s'elabora a Catalunya i degustar-ne una mostra, i al mercat de la Boqueria, on coneixeran el gran ventall de productes alimentaris a través de les parades i de l'Aula de Gastronomia.

En l'àmbit empresarial, visitaran les empreses Joan Aulet Torrent, d'Anglès (la Selva) i Productes Valent, de Girona, elaboradores d'embotits, pernil cuit i pernil serrà d'alta qualitat, i Bodegues Torres, de Vilafranca del Penedès, un celler de referència del Penedès que disposa d'implantació a Xina.

L'acostament a la gastronomia es portarà a terme amb les entrevistes als xefs i responsables de diferents restaurants on també s'organitzen alguns dels àpats. Així, els periodistes coneixeran Saüc, que ha obert establiment a Beijing recentment, i Senyor Parellada, a Barcelona, Evo, a l'Hospitalet de Llobregat, i Cal Ton a Vilafranca del Penedès, en el que vol ser una mostra de la diversitat de la cuina catalana. La visita clourà amb un sopar al restaurant Memorias de China, amb el que pretén ser la presentació d'una combinació de cuines i cultures, la xinesa i la catalana.

Food & Wine, la revista

Food & Wine
, revista creada l'any 2006 i que pertany al grup Trends, un dels més grans a Xina, és la primera publicació professional de qualitat, del sector alimentari adreçada al consumidor final. De difusió nacional, té una periodicitat mensual i una tirada de quasi 300.000 exemplars.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.