directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 08:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Els catalans ja tenim selecció: Catalunya

Tan sols el 9 esportiu i ElPunt/AVUI han estat conseqüents amb la voluntat majoritària dels catalans

Comentaris 40  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 22 vots )
carregant Carregant

El Periódico i La Vanguardia no han pogut resistir la victòria de “La Roja” per omplir la portada, TV3 va sorprendre al món anunciant una darrera hora al 3/24 i en lletres ben grosses la victòria de la selecció del país veí del sud sobre la selecció del país veí del nord, i fins i tot el diari ARA ha posat a la portada la classificació d’Espanya, aquell país que no ha dubtat en boicotejar el reconeixement de les seleccions catalanes. Tan sols El Punt/Avui ha tractat el tema com un partit més de l’Eurocopa 2012 i el 9 esportiu s’ha superat i en un acte d’insuflar optimisme ens ha obsequiat amb “un Ni França 0, Ni Espanya 2.” 


Comparteix
   

Espanya no sap perdre, ens ha boicotejat i ha subornat amb diners i prostitutes per evitar el reconeixement de les seleccions catalanes, ho podem oblidar?

Què més ha de fer Espanya per tal que els grans mitjans escriguin en clau catalana? Per què les grans marques comercials no discriminen la seva publicitat en funció de si la fan a Espanya o a Catalunya? Movistar, El Corte Inglés i altres grans marques amb importants interessos a Catalunya ens agredeixen amb anuncis insultats i vomitius en favor d’una selecció que no és la nostra, segur que la publicitat que fan a altres països on estan instal·lades, respecten el país que els ha acollit, per què no fan el mateix a Catalunya? que no ens tenen respecte?

Talent català gastat en una selecció espanyola que no els vol, només els necessita i els utilitza

El Periódico: “Espanya li balla a França” i a dins “Espanya la segueix tocant” amb un ampli desplegament en favor d’una selecció construïda mitjançant el poder amb jugadors formats a Catalunya.

La Vanguardia: “Semifinal contra Cristiano” en un intent de convertir el partit en un tots contra Ronaldo, i amagar que la selecció espanyola a Catalunya no ens representa. A pàgines interiors, “Espanya caricaturitza França” i “el toc de “la roja” mana”, paraules per amagar què podria fer Catalunya en aquesta Eurocopa amb un equip propi. Ni tan sols s’ho planteja.

ARA: “Espanya passa a semis després de derrotar a França” i a dins repeteix titular i amb una crònica de caràcter futbolístic intentant dir que els jugadors catalans són claus en aquesta eurocopa.

El Punt/Avui: Cap referència a la portada i a pàgines interiors una notícia més sobre un partit més d’una Eurocopa on no participa la selecció del país on està situat al diari.

El 9 esportiu:  “Ni França 0, Ni Espanya 2.” Informació d’un partit més de l’Eurocopa i sense amagar la realitat d’unes seleccions que segueixen ofegant el dret dels catalans a viure en llibertat. Mitjà compromès amb allò que diu i que vol defensar, #CatalunyavolviureenLlibertat

Obviem en aquest seguiment els altres dos diaris esportius, “Sport i El Mundo Deportivo”: la seva total deriva els fa irrespirables.

Mentre Espanya practiqui el joc brut contra les seleccions catalanes, no mereix guanyar, parlem d’esport, no de política

Des del directe!cat no ens n'amaguem, volem i desitgem que Espanya no guanyi aquesta Eurocopa, mentre no practiqui el joc nét i deixi de posar obstacles al reconeixement de les seleccions catalanes, la selecció espanyola, no pot ser amiga nostra, davant les agressions ens cal la resposta, contundent i de sentiment de país. Catalunya té dret a ser derrotada per Espanya, però sembla que ens tenen por!





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#40
Antonio fletxa Terrassa
23 d'agost de 2012, 15.57 h

No os doneu compte que per culpa de 4 politics estem sempre barallant-nos , no creieu que aquest odi espanyols-catalans l'han creat els politics i la premsa manipulada al seu gust? Si viatjeu per espanya veureu gent encantadora , tots els tópics sobre els catalans i la majoria de cosas que diuen que espanya roba etc... Es la premsa manipulada pels politics. Segurament ho fassin, pero perque ho permeten els politics catalans??? No s'enduran algo? No gastaran els diners en tonteries i per aixó... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Ana fletxa Tarragona
15 de juliol de 2012, 03.07 h

8 estic amb tu company. Visca Espanya i vsca la republica.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
26 de juny de 2012, 16.26 h

Cristiano Ronaldo diu ara que alguns jugadors de la Selecció Espanyola no se senten Espanyols , no son Espanyols es refereix als del BARÇA , Ja podria dir tambe que molts culers tampoc se senten Espanyols ha ha Nomes dirli que seran els JUGADORS que no se senten Espanyols de LA ROJA Els que faran perdre Eliminaran Portugal de la Eurocopa i faran calla a Cristiano Ronaldo . Quina POR Te CRISTI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Ciutadà català fletxa Catalunya, proper estat europeu.
25 de juny de 2012, 21.03 h

#31 Doble nacionalitat i llestos...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36

Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Manel fletxa BCN
25 de juny de 2012, 19.22 h

#33

Alguna vegada t'has preguntat perquè es parla català a les illes Balears i a la Comunitat Valenciana i com ho van aconseguir?

Tarragona, Lleida i Girona roben i espolien cada dia a Barcelona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
25 de juny de 2012, 19.03 h

#33


!!!! CUANTA FRUSTRACION Y CUANTA RABIA!!!!

TOMATE UN VALIUM Y CONFORMATE CON SER LO QUE ERES. . . . . . un mitjacerilla


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
JA N'HI HA PROU fletxa CAT, EUROPA
25 de juny de 2012, 18.19 h

#21 esperem que així sigui, que la veritat hi sigui la que regni per la xarxa i, la mentida i el feixisme quedin per sempre relegats al mes gran del menyspreus. Una pregunta, on anireu tots els que entreu en aquests mitjans a insultar, fer mofa, fotre, mentir, intentar provocar? vosaltres "sou" i teniu la veritat' ? Carai, alabat ruc que a la fira et duc. Que vols dir amb sumar? que entre tant a ecspaña ens insulten i espolien, els catalans hem d'ésser solidaris? i treballar per ecspaña ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Puig fletxa Lleida
25 de juny de 2012, 16.42 h

#15 El que has de fer és contestar la pregunta del Lomik


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
25 de juny de 2012, 16.17 h

#28

Gracias per les felicitacions, pero vos reconegeu que hi han catalans que nomes volen ser catalans i hi han catalans que volem ser al mateix temps espanyols.

Tu pertanys als primers i jo als darrers.

Bon dia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.