directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 09:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Vilafranca s’acomiada de Nova York actuant en directe per la Fox News

El periple dels Verds a la ciutat dels gratacels es tanca amb èxit, amb un grapat de castells de 8 i sobretot, deixant en aquella ciutat una gran impressió als nord-americans.

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

La premsa novaiorquesa fa un gran ressò de les seves actuacions, i a Catalunya, l’èxit dels vilafranquins impacta a la societat catalana. Moltes actuacions en pocs dies, molt cansament en la cara dels vilafranquins, però tot l’esforç per difondre els Castells a Nova York ha valgut la pena. Diversos castells s’han immortalitzat per primera vegada en molts escenaris - alguns d’ells, dels més populars de la ciutat- . Destaquen construccions com el 4 de 8 dalt d’una terrassa d’un hotel de 20 plantes, amb l’Empire State observant-lo d’aprop, o el pilar de 5 als mateixos peus de l’estàtua de la Llibertat. La millor actuació va protagonitzar-se al Brooklyn Bridge Park, amb el 4 de 8, 3 de 8, torre de 7 i pilar de 6 amb el famós pont de fons.




Comparteix
   

Els verds han participat en diversos actes, com la presentació dels documentals “The human towers” o “Enxaneta” en 3D, aquest darrer de  Televisió de Catalunya. Han tingut temps per visitar la ciutat i celebrar la revetlla de Sant Joan amb la Catalan Associaton of America, a l’Empire Hotel.

Ahir abans d’emprendre el viatge de tornada cap a Vilafranca, van actuar per darrera vegada en el seguiment més mediàtic de tots, realitzant en directe un 4 de 8 per la FOX News, una de les cadenes americanes de més prestigi. “Oh my good” va ser l’expressió més utilitzada per Clayton Morris, el popular presentador del “Morning Show” d’aquesta cadena. Destacar també el reportatge del “The New York Times”elaborat per un dels seus periodistes que va viure amb emoció la primera actuació dels Verds.

El viatge dels vilafranquins ha causat molt d’impacte també als diaris catalans,destacant en les seves portades del divendres l’actuació dalt del gratacel. El 2.0 també ha viscut de primera mà totes les imatges que arribaven des d’allà. No era per menys.

Els Castellers de Vilafranca arriben avui i poc temps tindran per descansar i preparar el proper compromís que els durà el proper cap de setmana a la Pobla de Segur i  actuar en el marc de la tradicional festa dels Raiers.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
26 de juny de 2012, 14.55 h

http://www.youtube.com/watch?v=nMCxUD0omYo

Catalonia lost its sovereignty in 1714
when it was conquered by the Spanish Bourbon Kingdom (with french troops collaboration), since then, Spain has not treated with respect the catalan nation. Now, 300 years after, Catalonia is ready for independence.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
26 de juny de 2012, 14.10 h

¿Para cuando una ballada de sardanes en el Madison Square Garden?


Ya que esa bella danza, la mas bella (o la mas aburrida segun quien opine) de las que se hacen y deshacen, en Cataluña esta de baja, mas que los toros; podriamos exportarla a los yanquis y hacer un Billboard de coblas.

Ya lo veo, La Cobla La Bisbal, disco de platino y record de ventas, la capa de Rolling Stone, amb una cobla,etc .etc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
26 de juny de 2012, 13.23 h

Nois, quin troll més divertit que tenim per aqui xDD És fantàstic veure els seus patètics intents per inventar-se noves maneres d'insultar les coses catalanes. Llàstima que no ho aconsegueixi mai: només recicla els insults manits y desgastats que fa dècades que fan servir tots els nazionalistes espanyols. Quan el llegeixo, mentalment li poso la veu de Matias Prats pare, amb la música del No-Do de fons XDD


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Lluc fletxa Canet de Mar
26 de juny de 2012, 11.25 h

#5 ets mes tonto que una espardenya


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
26 de juny de 2012, 11.15 h

Proposo de no perdre el temps responent a la gent que utilitza aquest espai per a insultar-nos.No paga la pena caure en el seu parany com alguns dels nostres fan.Que no ho veuen?.El millor es demostrar la nostra cultura ignorant-los.
Oi que no ens emprenyem amb els rucs..' els deixem fer en la seua animalitat?.
Endavant País!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
26 de juny de 2012, 11.09 h

Sempre he pensat així com estranyat, que el fet casteller, d'una incommensurable bellesa plàstica no tingui més repercusió universal.
Alguna gent d'eixe món ho atribueix a l'enorme cost de desplaçament de les multitudinàries colles.
Però crec que aquest escull es salvable i que un espectacle d'aquest valor artístic -popular i antropològic s'està superant i que no trigaran a haver patrocinadors que l'avalin a canvi del prestigi que les marques que es comprometin.
Una reflexió: si ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
26 de juny de 2012, 10.33 h

#4

Vamossssssssssssss, que gesta historica. . . . . .


Dentro de miles y miles de años aun se seguiran contanto las historias ,, leyendas y sagas de estos heroes. A su lado, "heroees" como gercueles, Teseo o Aquiles son mindundis.


Que penita me dais . . . . Mas gracias les hara ver los castillos humanos de Mumbai que no estos caraduras que han viajado con su familias a costa de subvenciones publicas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 25
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Francesac fletxa BARCELONA
26 de juny de 2012, 10.27 h

Nois, quina gesta. Això no m'atreveixo a valorar-lo en la seva justa mida, pel que representa la divulgació de la cultura d'aquesta Nació, desprciada per uns amos indignes. Gràcies Vilanovins.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
CATALONIA NEXT STATE OF EUROPE fletxa www.helpcatalonia.cat
26 de juny de 2012, 01.12 h

http://www.youtube.com/watch?v=Es3oRLUAIjE&feature=related

After almost 300 hundred years after the violent and bloody dissolution of the Catalan Corts by Spain and France, Catalonia is still being treated as a colony by Spain. Today Catalonia have the dubious honor of maintaining the highest tax in the EU. Not only that but besides paying taxes the money never goes back to Catalonia. Spain and Spanish nat... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Castellers fletxa Barcelona
26 de juny de 2012, 00.55 h

Els castellers sempre m'han semblat un missatge de buscar la llibertat, tan pel fet de pujar amunt com escapant de la realitat i el punt més àlgid alçant la mà semblant al de l'estàtua de la llibertat (mai millor dit) tota una simbologia catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.